Πρωτοσέλιδο
ΗΧΩ της Άρτας
Υπερπροσφορά ακινήτων στην Άρτα αλλά μηδενικό αγοραστικό ενδιαφέρον
Επικαιρότητα

arta_spitia«Βιώνουμε την χειρότερη κρίση της ιστορίας» δηλώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου

Ηλίας Κούσουλας: 30 έως 40% κάτω οι τιμές πώλησης-στο 50% τα ενοίκια

«Βιώνουμε την χειρότερη κρίση που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία της Ελληνικής συμβολαιογραφίας», τόνισε στην «Η», ο πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ιωαννίνων Ευθύμιος Παπαγεωργίου, μεταφέροντας την εικόνα που παρουσιάζει ο τομέας σήμερα ο τομέας των συμβολαιογραφικών πράξεων σε επίπεδο Ηπείρου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας μετέφερε τις επιπτώσεις για τους νομούς Άρτας, Πρέβεζας και Ιωαννίνων που υπάγονται στο συγκεκριμένο Εφετείο με εξαίρεση μόνο το νομό Ηγουμενίτσας που υπάγεται στο Εφετείο Κέρκυρας.

Περισσότερα...
 
Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου
Επικαιρότητα

PROBATAΜέτρα επιφυλακής για την πρόληψη του καταρροϊκού πυρετού

Ζώνη προστασίας ολόκληρη η ΠΕ Άρτας

Από τη Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνεται ότι: «Λόγω εμφάνισης νέου κρούσματος  Καταρροϊκού Πυρετού σε εκτροφές  στον Νομό Ευρυτανίας  και λόγω της υψίστης οικονομικής σημασίας της νόσου ελήφθησαν τα ακόλουθα μέτρα:

-Ορίστηκε ζώνη προστασίας  για τον καταρροϊκό πυρετό σε ακτίνα 100  χιλιομέτρων από την πρόσφατη εστία εμφάνισης του κρούσματος, με απαγόρευση εξόδου ζώων των ευαίσθητων ειδών από τα όρια αυτής, χωρίς την έγγραφη άδεια των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών.

Περισσότερα...
 
Ομιλία του Βουλευτή Άρτας Χρήστου Γκόκα
Επικαιρότητα

gkokas xrhstossss

 

«Ρυθμίσεις δασικής νομοθεσίας»

«Θα ήθελα να πω από την πλευρά μου ότι η πολιτεία οφείλει σε μια οικονομία με τα παγκοσμιοποιημένα χαρακτηριστικά και στο πλαίσιο της συγκυρίας που υπάρχει για τη χώρα μας, με τις ανάγκες να αυξάνονται και τις εξελίξεις να τρέχουν, να κάνει τον συγκερασμό μεταξύ της οπωσδήποτε διασφάλισης της δασικής προστασίας, και της εξυπηρέτησης των αναγκών που δημιουργούν επεμβάσεις με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Καθώς και επεμβάσεις άσκησης συγκεκριμένων οικονομικών δραστηριοτήτων υπό το αναγκαίο πλαίσιο ελέγχου.

Περισσότερα...
 
«Για την εκχώρηση δημόσιας γης και φραγμάτων»
Επικαιρότητα

Κάλεσμα κινητοποίησης της «Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής»

την Κυριακή στην Κορωνησία

Ανακοίνωση – κάλεσμα προς όλους τους Αρτινούς εξέδωσε η παράταξη «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή», επικεφαλής της οποίας είναι η κ. Λίτσα Κιτσαντά, να παρευρεθούν την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 10 π.μ. στον μώλο της Κορωνησίας, προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεση «στο ξεπούλημα δημόσιας γης και των φραγμάτων, στην άλωση των παραλιών», αλλά και «στην προστασία του Αράχθου και του Αμβρακικού από οικολογική καταστροφή.

Περισσότερα...
 
Διαμαρτυρία Αλ. Καχριμάνη
Επικαιρότητα

KAXRIMANHS ALEKOSSSΓια το κλείσιμο των καταστημάτων ΕΛΤΑ Νεοχωρίου και Μηλιανών

Επιστολή διαμαρτυρίας απέστειλε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης προς τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ κ. Κωστή Μελαχροινό, η οποία κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, στον Υφυπουργό κ. Μ. Παπαδόπουλο και στους βουλευτές της Π.Ε. Άρτας.

Αφορμή για την επιστολή διαμαρτυρίας του κ. Καχριμάνη στάθηκε το γεγονός ότι η Διοίκηση των ΕΛΤΑ αποφάσισε το κλείσιμο των ταχυδρομικών καταστημάτων του Νεοχωρίου και των Μηλιανών Άρτας, ενώ ήδη έχουν κλείσει τα καταστήματα Ροδαυγής, Φιλοθέης και Διασέλου Άρτας.

Περισσότερα...
 
Στο νέο Μητροπολίτη η Γενική Γραμματέας Βίκυ Ευταξά
Επικαιρότητα

EYTAKSA_MHTROPOLITHS

Τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμο επισκέφθηκε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Βίκυ Ευταξά.

Η συνάντηση έγινε σε εγκάρδιο κλίμα στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων. Η Γενική Γραμματέας συνεχάρη τον νέο Μητροπολίτη για τη χειροτονία του και του ευχήθηκε Άξιος και μακροημερία στο νέο του Αξίωμα. Στο επίκεντρο της συνάντησης που διήρκησε αρκετή ώρα βρέθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν στην τοπική Εκκλησία καθώς και ευρύτερα ζητήματα.

Περισσότερα...
 
Διενέξεις απόδημων Ηπειρωτών
Επικαιρότητα

Με φόντο το συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου

Με ανοιχτή επιστολή της ΠΣΕ στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηπειρωτών Εξωτερικού προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ του Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού, διαμαρτύρονται για την καθυστερημένη πρόσκληση της ΔΣ της Πανηπειρωτικής στις εργασίες του Συνεδρίου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών. Στην επιστολή που υπογράφουν για το Διοικητικό Συμβούλιο ο Πρόεδρος Γιώργος Δ. Οικονόμου και ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Αρ. Δόσης αναφέρονται τα εξής: «Αξιότιμε Κύριε Δήμου, νομίζω ότι αποτελεί εμπαιγμό και κοροϊδία αισχίστου είδους, η από πλευράς του σωματείου σας μεθόδευση να καλέσετε την κορυφαία και μοναδική στη χώρα μας τριτοβάθμια οργάνωσή της ηπειρωτικής αποδημίας στο συνέδριό σας, την ημέρα που αυτό αρχίζει, όταν μάλιστα η πρόσκλησή σας έχει φτάσει σε άλλους φορείς πριν τουλάχιστον δέκα πέντε ημέρες.

Περισσότερα...
 
Κάνε κάτι άνθρωπέ μου
Άρθρα & Απόψεις

kambhsellhs giorgos 2013 1osΤου Γιώργου Καμβυσέλλη

Είναι ετούτα τα απρόβλεφτα που μας βάνουνε τα ερωτήματα τα αδυσώπητα για της ζωής τα μελλούμενα κι αποφεύγουμε να τα δούμε κατάματα. Και σφυρίζουμε, τάχα, ανέμελα.

Μα όσοι βιγλάρουμε στα αμπριά της αξιοπρέπειας κι αγάπης, πονάμε και μπήγουμε τα νύχια στις χούφτες μας, για να μην ουρλιάζουμε

Κι αναφωνώ εν τη ερήμω.

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 2 από 41

αντΗΧΩ - Το βίντεο της εβδομάδας

Η Βούλτεψη ξαναχτυπά: ««Είμαστε όλοι καθαρίστριες, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε όλοι κρατικοί υπάλληλοι»

αντΗΧΩGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τοπικά Νέα

Αναστάτωση χωρίς αιτία από τα «πορίσματα Ρακιντζή»

Περισσότερα...
Ο Χρ. Γκόκας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για τη νέα ΚΑΠ 2014-2020

Περισσότερα...
Η «Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή» στην Κορωνησία

Περισσότερα...
Ριζοσπαστική Δημοτική Αλλαγή

Περισσότερα...
Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας

Περισσότερα...
Κώστα Βάρναλη-Η αληθινή Απολογία του Σωκράτη στο Θέατρο Κάστρου

Περισσότερα...
Υπερπροσφορά ακινήτων στην Άρτα αλλά μηδενικό αγοραστικό ενδιαφέρον

Περισσότερα...
Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Ηπείρου

Περισσότερα...
«Για την εκχώρηση δημόσιας γης και φραγμάτων»

Περισσότερα...
Διαμαρτυρία Αλ. Καχριμάνη

Περισσότερα...
mod_vvisit_counterΣύνολο Επισκεπτών1334171

.

Online

Έχουμε 56 επισκέπτες συνδεδεμένους

Πρωτοσέλιδο

«  Ιούλιος 2014  »
ΚΔΤΤΠΠΣ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Ο Καιρός

gkontzos.jpg