Ένα θετικό δείγμα Covid 19 στη Φιλιππιάδα

Τη Δευτέρα 12 Απριλίου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid 19, στο χώρο έξω από το Δημαρχείο του Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα. Κατά τη βεβαίωση των τεστ ανιχνεύτηκε ένα θετικό δείγμα. Το άτομο ενημερώθηκε άμεσα και έλαβε όλες τις απαραίτητες οδηγίες. Όπως διευκρίνισαν τα μέλη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ, το θετικό κρούσμα δεν αφορά εργαζόμενο στον Δήμο. Συνολικά ελέγχθηκαν 75 άτομα.

Νέος Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης
Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας, πραγματοποιήθηκε το πρώτο δια ζώσης Διοικητικό Συμβούλιο.
Παρέστησαν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Κακοχρήστος-Πρόεδρος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Πατήλας Κωνσταντίνος-Αντιπρόεδρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γαλάνης Παναγιώτης- Γραμματέας, τα μέλη: ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Τ.Ε.Ε./ Τ.Η. Ν.ΑΡΤΑΣ κ. Χριστάκης Ευάγγελος & ο Επιστημονικός Υπεύθυνος κ. Οικονομίδης Θεόδωρος- Εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου & των Εργαζομένων του Κ.Π.Ν.Α. και ο λογιστής του Κέντρου κ. Κρίκας Χρήστος.
Έγινε ενημέρωση του νέου Προέδρου & των μελών του Δ.Σ. για τις τρέχουσες διαδικτυακές δράσεις, τις προγραμματιζόμενες δράσεις, καθώς επίσης για τον Προϋπολογισμό της νέας πενταετούς σύμβασης με τον ΟΚΑΝΑ και άλλα διοικητικά θέματα, που αφορούν την λειτουργία του Κέντρου &τις αλλαγές στον επιστημονικό προγραμματισμό λόγω της πανδημίας.

Προτεινόμενα για εσάς