ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ

Ανικανότητα ή εκδικητική συμπεριφορά;

Για έβδομη συνεχόμενη φορά κατατίθενται λάθος τα έγγραφα για την πλήρωση θέσης επικουρικού Ιατρού Βιοπαθολόγου στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.

Επικαλούμενοι κάθε φορά μια διαφορετική και ευφάνταστη δικαιολογία, τα χαρτιά έφταναν είτε στην 6η ΥΠΕ είτε στο Υπουργείο Υγείας με κάποιο λάθος ή κάποια έλλειψη ή κάποια λεπτομέρεια που δεν επέτρεπε την κύρωση της θέσης.

Έτσι, σε μια αλληλουχία επιβεβαιώσεων και κοροϊδίας, ο συνάδελφος Πάνος Χριστοδούλου περιμένει εδώ και μήνες να ολοκληρωθούν οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να προσφέρει το έργο του ως Βιοπαθολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας.

Η κοροϊδία μετεξελίχθηκε και σε επιθετικές δηλώσεις στους διαδρόμους ότι τα έγγραφα ήταν σωστά και παρουσιάστηκαν προκλητικά με ένταση και φωνές, χωρίς να τηρηθεί οποιαδήποτε τυπική διαδικασία κοινοποίησης στον ενδιαφερόμενο, ενώ έχει κάνει σχετικό αίτημα εδώ και δύο εβδομάδες. Τα έντυπα μάλιστα αφορούσαν προηγούμενη υποβολή που και σε αυτή εντοπίστηκαν ελλείψεις και λάθη.

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ!
•Απαιτούμε απάντηση από πλευράς του διοικητή και της αρμόδιας υπηρεσίας για το αν γίνεται εσκεμμένα ή με δόλο να στέλνονται 7 φορές λάθος χαρτιά για τη θέση του επικουρικού βιοπαθολόγου! Μήπως αποτελεί τιμωρητική τακτική του γεγονότος ότι ο συνάδελφος συνδικαλίζεται με την Αγωνιστική Συσπείρωση Υγειονομικών;

•Απαιτούμε να εξεταστεί αν είναι η μόνη περίπτωση που έχουν γίνει τέτοια “λάθη” που οδηγούν σε απογοήτευση των νέων υγειονομικών που αποσύρονται από τις θέσεις, με αποτέλεσμα να αποδυναμώνεται η στελέχωση και να απαξιώνεται το νοσοκομείο ώστε να εξυπηρετήσει τις κυβερνητικές προθέσεις για την ιδιωτικοποίηση της υγείας!