Αγώνες Στίβου στην Ηγουμενίτσα

Το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΥ συμμετείχε με 26 αθλητές

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021 διεξήχθησαν με επιτυχία στην Ηγουμενίτσα Αγώνες Στίβου που οργάνωσαν οι: Πρωτέας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ και την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.
Στους αγώνες έλαβαν μέρος πάνω από 500 αθλητές Αθλητικών Συλλόγων από την Ήπειρο, την Κέρκυρα και την Λευκάδα. Η Άρτα «εκπροσωπήθηκε» από το τμήμα Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΥ συμμετέχοντας με 26 αθλητές. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έκαναν αξιόλογη εμφάνιση, άφησαν πολλές ελπίδες για το μέλλον και επέστρεψαν στην Άρτα με 11 Μετάλλια.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ, το Δ.Σ. του Συλλόγου «συγχαίρει όλους τους αθλητές που έλαβαν μέρος καθώς επίσης και τους Προπονητές-Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Μπάρκα Ευαγγελία, Ζαρζάνη Αθανάσιο και τον Τεχνικό Σύμβουλο Ανάπτυξης PhD Κώστα Δημήτριο. Ο Σύλλογός μας συγχαίρει και ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών για την άψογη συνεργασία, αλλά και για την παρουσία τους στους Αγώνες και θέλει να τους διαβεβαιώσει ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί σύμφωνα με τον τετραετή προγραμματισμό που έχουν εκπονήσει οι προπονητές του Συλλόγου .
Καλούμε όλους του παλιούς και νέους φίλους του Κλασσικού Αθλητισμού της ευρύτερης περιοχής να βοηθήσουν και να συμμετάσχουν στην προσπάθεια του Τμήματος Στίβου του Α.Σ. ΠΥΡΡΟΣ ΑΡΤΑΣ για μια πορεία που θα είναι αντάξια της αθλητικής ιστορίας του Συλλόγου μας.
Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγείας, όπως αυτά προβλέπονται από τις Κ.Υ.Α.».

Οι εγγραφές συνεχίζονται
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
Μπάρκα Ευαγγελία: 6973499100
Ζαρζάνης Αθανάσιος: 6946162213
Κώστας Δημήτριος: 6944474522

Προτεινόμενα για εσάς