ΑΕΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

Η ΑΕΚ σε ένα επταήμερο όπου διαδοχικά αντιμετώπισε δυο φορές τον Άρη χωρίς να τον κερδίσει καλείται να βρει δυνάμεις σε όλα τα επίπεδα για να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια του φιλοξενούμενου της που θέλει την νίκη για να πανηγυρίσει τον φετινό τίτλο.

Ο βασικός στόχος των κιτρινόμαυρων είναι η 2η θέση που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ελπίδες για να μπουν σε όμιλο του CL.

Βέβαια και το γεγονός ότι δεν θα θέλουν να επιτρέψουν πανηγυρισμούς στα δικά τους λημέρια είναι μια παράμετρος που όμως πιο δύσκολα μπορούν να αντιστρέψουν απ ότι τελικά να υποστούν το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε αποφασισμένος και στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, πήρε καθαρή νίκη πρόκριση σε ένα ματς ιδιαίτερα φορτισμένο αγώνα λόγω της απώλειας του Αλέφαντου.

Η σαφώς καλύτερη ποιότητα παικτών του φιλοξενούμενου είναι αυτή που δίνει τις παραπάνω πιθανότητες για θετικό τελικό αποτέλεσμα, σε μια κόντρα όπου και η ισοπαλία όμως δεν πρέπει να αφήνει παραπονεμένη καμία ομάδα.

Η αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού αλλά και η ικανότητα του στα εκτός έδρας ματς όπου έχει δεχθεί μόλις τρία τέρματα δίνουν μια εξαιρετική ευκαιρία από πλευράς απόδοσης για υποστήριξη της επιλογής να μην δεχθεί τέρμα (και) σε αυτό το ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: DC X2 & Under 3.5 Goal (1.90) στο Stoiximan.gr

Επισκεφθείτε το Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε -από το 2000- Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα, διαβάστε τα διάσημα προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα, ενώ δείτε ακόμα το κανάλι μας στο Youtube ArxondasBet και ακολουθήστε μας στα social media.

Προτεινόμενα για εσάς