Αιμοδοσία των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

Εκ του Δ.Σ. του Σ.Ε.Σ.Τ.Η. σε ανακοίνωση που υπογράφει ο Πρόεδρος Απόστολος Μπαλτζώης, ο Γραμματέας Αβραάμ Φυραρίδης, ενημερώνει πως το Δ.Σ. του Συλλόγου, κατόπιν πρωτοβουλίας του και με την αρωγή και συνεργασία της Διοίκησης της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Συν.Πε., διοργανώνει στις 07/12/2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00 π.μ. – 15.00 μ.μ. Εθελοντική Αιμοδοσία στην Αίθουσα του Δ.Σ. (κτήριο Διοίκησης).
Το σωματείο μας, στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και προσφοράς προς τα μέλη του, διοργανώνει την εν λόγω εκδήλωση με σκοπό:
– Την ανανέωση και διαρκή παρακαταθήκη αίματος.
– Την παροχή άμεσης βοήθειας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.
– Την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.
Σε μια περίοδο όπου η εξεύρεση αίματος είναι εξαιρετικά δύσκολη, ειδικά μετά και από την πρωτόγνωρη πίεση που άσκησε στο Ε.Σ.Υ. η πανδημία, είναι σημαντικό να συνδράμουμε όλοι σε αυτή την προσπάθεια συνεισφοράς στους συνανθρώπους μας, ώστε κανείς να μη στερηθεί το πολύτιμο, μοναδικό και αναντικατάστατο αγαθό ζωής.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν και μη μέλη του Σωματείου μας, καθώς είναι ανοιχτή και επιδιώκουμε τον μέγιστο αριθμό συμμετοχών.
Η εθελοντική αιμοδοσία μπορεί κυριολεκτικά να σώσει ζωές!