Αναστάτωση στον Δήμο Ν. Σκουφά. Πάνω από 30 σκυλιά νεκρά από φόλες στο Νεοχώρι

Θανατώσεις αδέσποτων σκύλων καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στο Νεοχώρι του Δήμου Νικολάου Σκουφά. Τα νεκρά αδέσποτα, έγιναν αντιληπτά που εθελοντές που μεριμνούν τακτικά για το τάισμα και την περιποίηση των σκυλιών. Η αδιανόητη αυτή πράξη, δείχνει να ήταν οργανωμένη αφού βρέθηκαν φόλες σε πολλά σημεία στο Νεοχώρι Άρτας.

Ο Αντιδήμαρχος Δήμου Νικολάου Σκουφά Απόστολος Δήμος, σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:
«Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συντελείται τις τελευταίες μέρες στον δήμο μας. Άνθρωποι ανελέητοι, δολοφόνοι αθώων ψυχών, εγκληματούν με την ψευδαίσθηση ότι θα αποφύγουν την δικαιοσύνη. Μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκυλιών βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από φόλες “αγνώστων”.

Σύσσωμη η δημοτική αρχή Νικολάου Σκουφά καταδικάζει τις σκληρές αυτές πράξεις ωμής βίας. Ο δήμαρχος μας Κώστας Παπασιωζος δεν πρόκειται να αρκεστεί στις δηλώσεις οδύνης. Θα πράξει τα μέγιστα οι δράστες να μην μείνουν ατιμώρητοι!

Να είναι βέβαιοι οι δειλοί εγκληματίες, ότι αυτό το έγκλημα που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και δυσφημίζει τον τόπο μας δεν θα μείνει ατιμώρητο. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς πάνω στους μικρόψυχους που εκτονώνουν τα βάρβαρα ένστικτά τους στα ανυπερασπιστα ζωάκια.

Δεν είναι εργαλεία τα ζώα, ούτε μηχανές διασκέδασης. Είναι οι σύντροφοί μας, που μας αγαπούν και μας εξανθρωπίζουν και που οφείλουμε να προστατεύουμε.

Δυστυχώς αποτύχαμε οικτρά ως κοινωνία. Θλίψη και οργή μόνο……».