Αποστόλης Πλατσούκας

Θα υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών με καθαρό

και νηφάλιο λόγο

«Θεωρώ ότι πρέπει όλοι με αποφασιστικότητα , ήθος , ανιδιοτέλεια και θέληση να παλέψουμε για την καλή λειτουργία του Δήμου μας. Για εμένα θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αντιμετωπίζονται ισότιμα» τονίζει με συνέντευξή του στην ΗΧΩ ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αρταίων, Αποστόλης Πλατσούκας.
Ο Αποστόλης Πλατσούκας, που κατέρχεται με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και υποψήφια Δήμαρχο την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, επισημαίνει πως κατέρχεται «με σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και εργατικότητα με σκοπό την αναγέννηση του τόπου μας, που νομίζω ότι πάνω απ’ όλα το οφείλουμε στα παιδία μας».

Η συνέντευξη:
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αρταίων , Γιατί;
Δεν ήταν για εμένα εύκολη η απόφαση να συμμετέχω στα κοινά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, διότι είμαι πατέρας 4 παιδιών και εργάζομαι στις επιχειρήσεις μου στον πρωτογενή τομέα εφτά ημέρες την εβδομάδα. Όμως μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση, μετά από πολλές συζητήσεις με την κυρία Τζένη Ταπραντζή, χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία παρά μόνο με σκοπό να υπηρετήσω τα συμφέροντα των δημοτών με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εντιμότητα, αξιοπρέπεια και εργατικότητα με σκοπό την αναγέννηση του τόπου μας, που νομίζω ότι πάνω απ’ όλα το οφείλουμε στα παιδία μας.

Ο πρωτογενής τομέας, είχε την αντιμετώπιση που του αξίζει από τη δημοτική αρχή;
Ως μάχιμος στον πρωτογενή τομέα θεωρώ ότι είναι ένας κλάδος που αντιμετωπίζει ουσιαστικά προβλήματα . Η εύκολη πρόσβαση στον χώρο εργασίας μας, η παροχή απλών αλλά ουσιαστικών στοιχείων όπως το νερό και άλλα πολλά, για εμάς στον πρωτογενή τομέα δεν είναι αυτονόητα . Θεωρώ ότι η δημοτική αρχή οφείλει να συμβάλει και όχι να δυσκολεύει τις ήδη δύσκολες εργασιακές μας συνθήκες.

Τι πρέπει να προσέξετε , ποιες είναι οι δικές σας προτάσεις;
Θεωρώ ότι πρέπει όλοι με αποφασιστικότητα , ήθος , ανιδιοτέλεια και θέληση να παλέψουμε για την καλή λειτουργία του Δήμου μας. Για εμένα θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αντιμετωπίζονται ισότιμα. Επιπλέον μέσα από τη συλλογική δράση να βελτιώσουμε τη ζωή μας. Οφείλουμε να αναμετρηθούμε με τα προβλήματα του πολίτη . Πρέπει να παλέψουμε με την ακινησία και την αδράνεια που αποτελούν τον μεγαλύτερο εχθρό της κοινωνίας μας. Προτάσεις για τα επιμέρους θέματα υπάρχουν και θα τις ανακοινώσουμε άμεσα.

Και οι προσωπικοί σας στόχοι;
Ο βασικότερος προσωπικός μου στόχος είναι να συμμετέχω σε έναν ισχυρό αυτοδιοικητικό φορέα διοίκησης που θα αγωνίζεται καθημερινά για την εξέλιξη και πρόοδο του τόπου μας. Επιθυμώ να αγωνιστώ για έναν Δήμο που τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με ασφάλεια, με το αίσθημα της δικαιοσύνης , σε ένα Δήμο με γερά θεμέλια.

Προτεινόμενα για εσάς