Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Χ. ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ EΛΛΑΔΟΣ

Πρόεδρος ο Βασίλης Κρανιώτης

Την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ EΛΛΑΔΟΣ, η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ε.Σ.Χ.ΒΔ.Ε. Ομόφωνα εγκρίθηκαν η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής και ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός έτους 2019.
Στη συνέχεια διεξήχθησαν αρχαιρεσίες και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. με την εξής κατανομή αξιωμάτων :

1. Κρανιώτης Βασίλειος : ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. Περούλης Σπυρίδων : ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. Παπαχρηστάκης Άλκης : ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. Μέγας Γεώργιος : ΤΑΜΙΑΣ
5. Κολιούλης Νικόλαος : ΜΕΛΟΣ
6. Σιούλας Σταύρος : ΜΕΛΟΣ
7. Φεγγούλης Σεραφείμ : ΜΕΛΟΣ
8. Παππάς Ευάγγελος : ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ
9. Τζιομάκης Χαράλαμπος : ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ

Μετά το τέλος όλων των θεμάτων ημερήσιας διάταξης έγινε συζήτηση μεταξύ των μελών και αποφασίσθηκε μετά από πρόσκληση της Ε.Σ.Χ.ΒΔ.Ε. να διεξαχθεί σχολή Διαιτητών – Κριτών στην Άρτα έως το καλοκαίρι , ώστε να λυθεί το πολύ σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης διαιτητών χειροσφαίρισης στη ΒΔ Ελλάδα και να βοηθηθούν τα σωματεία οικονομικά ειδικά στη μείωση εξόδων με τις μετακινήσεις των διαιτητών.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα ανάπτυξης της χειροσφαίρισης στην περιοχή της ΒΔ Ελλάδας και αποφασίσθηκε να γίνει προσπάθεια να δημιουργηθούν νέα σωματεία σε περιοχές όπως η Θεσπρωτία και η Πρέβεζα κυρίως σε επίπεδο ακαδημιών αλλά και αν είναι εφικτό συμμετοχές και στις εθνικές κατηγορίες.

Τέλος λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία της χειροσφαίρισης στα κλειστά γυμναστήρια τόσο για τις ώρες προπονήσεων όσο και για τις ώρες αγώνων , αποφασίσθηκε ζητηθεί από την Ο.Χ.Ε. να στείλει επιστολές σε όλα τα αθλητικά κέντρα ώστε να αντιμετωπίζεται η χειροσφαίριση με τις ίδιες απαιτήσεις και δικαιώματα όπως και τα άλλα ομαδικά αθλήματα.

Προτεινόμενα για εσάς