Γεροβασίλη: «Kι o Θεός βοηθός»

Το χειροφίλημα του Νίκου Χαρδαλιά και τη μετάληψη του Γιώργου Κουμουτσάκου εν μέσω πανδημίας στηλίτευσε από το βήμα της Ολομέλειας η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας δηκτικά: «Ο Θεός βοηθός!».

Η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υπενθύμισε την τυμβωρυχία της κυβέρνησης στο Μάτι, τονίζοντας ότι ο καθηγητής Συνολάκης που θα εκκένωνε το Μάτι σε 30 λεπτά, τώρα αποδίδει τις τελευταίες καταστροφές στην «κακιά στιγμή».
«Μέχρι τότε θα είμαστε στο έλεος ¨των καιρικών επιθέσεων¨, όπως τις λέτε. Το 112, που εμείς σας παραδώσαμε στο στάδιο τελικών δοκιμών, λειτουργεί πού και πού, λίγο πριν ή λίγο μετά τις καταστροφές, εκεί που επίκεινται ή και εντελώς αλλού. Και όχι απαραίτητα για τις πλημμύρες γιατί, όπως είπε η Κυβέρνηση, το 112 προκαλεί και ¨πανικό¨» είπε η Ολγα Γεροβασίλη και πρόσθεσε:

«Μέχρι τότε η πολιτική προστασία είναι στο έλεος του Θεού, χειροφιλώντας εν μέσω πανδημίας τοπικό ιερωμένο. Άλλοι Υπουργοί κοινωνούν. Προφανώς, οι Υπουργοί μας υποδεικνύουν ποια είναι η λύση: ο Θεός Βοηθός!».

Προτεινόμενα για εσάς