Γιορτή των “Επιστήθιων Φίλων” για την παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο

Γιορτή που έστησαν οι “Επιστήθιοι Φίλοι” του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας, για την παγκόσμια ημέρα επιβίωσης από τον καρκίνο.
Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Ποδηλατικού Ομίλου Π.Ο.Α, του Συλλόγου Δρομέων Άρτας και του Ορειβατικού Συλλόγου Άρτας, και στην οποία πήραν μέρος δεκάδες Αρτινοί πολίτες, κάθε ηλικίας.
Ο σύλλογος “Επιστήθιοι φίλοι” είχε στήσει τα περίπτερά του στην Πλατεία Άγιου Δημήτριου και στο Παραλίμνιο Πάρκο, με τα μέλη του να μοιράζουν νερά, χαμόγελα, και ευχές για υγεία, σε όσους περνούσαν από το σημείο.

«Η δύναμη που χρειάζεται κανείς για να ανταπεξέλθει σε μια μάχη με τον καρκίνο, είναι τεράστια. Μεγάλη όμως είναι και η δύναμη των ανθρώπων που κατάφεραν να τον νικήσουν, και αποφάσισαν στη συνέχεια να μην αφήσουν την ιστορία πίσω τους, αλλά να μεταδώσουν την εμπειρία τους και την αισιοδοξία που τους κράτησε όρθιους, κατά τη διάρκεια της μάχης.
Όλοι αυτοί αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για όσους παλεύουν τώρα.
Ως συμπολίτες τους, είμαστε περήφανοι για αυτούς, και τους ευχαριστούμε για την ελπίδα που μεταδίδουν» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς