Γιώτα Σκουτέλα: μπορούμε να κάνουμε την διαφορά

Η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την Δημοτική Αναγέννηση μιλά στην ΗΧΩ

«Ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, κοινωνική δράση, επαγγελματική και αυτοδιοικητική διαδρομή, αλλά με ένα κοινό στόχο-με ένα κοινό όραμα:Την αγάπη και την προσφορά για τον Δήμο μας. Και σ’ αυτό προσδοκούν οι συνδημότες μας» δηλώνει με συνέντευξή της στην ΗΧΩ της Άρτας η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια και τον συνδυασμό Δημοτική Αναγέννηση.

«Η απόφασή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό Δημοτική Αναγέννηση ως υποψήφια Δ. Σύμβουλος του Δ. Αρταίων, είναι απόφαση πίστης, θέλησης, ευθύνης και οράματος που απορρέουν μέσα από το πρόγραμμα του συνδυασμού, όπως και από την αυτοδιοικητική παρουσία της επικεφαλής του συνδυασμού Υποψ. Δημάρχου Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια» λέει, η κ. Γιώτα Σκουτέλα και προσθέτει: «Πιστεύω ακράδαντα πως μπορούμε να φτάσουμε στο αποδεκτό , να θέλουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, να επιλύσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, να δώσουμε πνοή και προοπτική στην ανάπτυξή του».

ΕΡΩΤ.: Κυρία ΣΚΟΥΤΕΛΑ διεκδικείτε μια θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας μέσω της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ . Πιστεύετε ότι οι συνδημότες σας θα εμπιστευτούν τις τύχες τους στην δική σας παράταξη και γιατί;
ΑΠΑΝΤ.: Η απόφασή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό Δημοτική Αναγέννηση ως υποψήφια Δ. Σύμβουλος του Δ. Αρταίων, είναι απόφαση πίστης, θέλησης, ευθύνης και οράματος που απορρέουν μέσα από το πρόγραμμα του συνδυασμού, όπως και από την αυτοδιοικητική παρουσία της επικεφαλής του συνδυασμού Υποψ. Δημάρχου Κας Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια.
Βρισκόμαστε σήμερα μπροστά σε μία νέα πρόκληση για την τοπική αυτοδιοίκηση, όπου η ενεργή συμμετοχή των συνδημοτών μας, ο πλουραλισμός θέσεων και απόψεων, θα βοηθήσουν ώστε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο που θα προκύψει, σε ένα νέο αυτοδιοικητικό περιβάλλον, να εξασφαλίζει τα εχέγγυα για μία νέα δημοτική αρχή που θα βάζει τέλος στην εξάρτηση από κάθε υπόσχεση, ανυπαρξία, απαξίωση και αδράνεια.
Πιστεύω ακράδαντα ότι οι συνδημότες και οι συνδημότισσές μας, θα εμπιστευτούν και θα ψηφίσουν την παράταξή μας, γιατί ήρθε η ώρα να βγεί η Αρτα μας από την εσωστρέφεια, τον αποκλεισμό και να μπεί στην δράση, στην συμμετοχή, στην ανάπτυξη.Γιατί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.

ΕΡΩΤ.: Ποιές θεωρείτε ότι θα πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της νέας Δημοτικής Αρχής;
ΑΠΑΝΤ.: Η καθημερινότητα του πολίτη, οι δημοτικές υπηρεσίες, κοινωνικές δομές, η ανάδειξη των μνημείων μας με υποδομές που θα προσελκύουν τουρίστες, αθλητικές παρεμβάσεις, θα πρέπει να είναι προτεραιότητες της νέας Δ. Αρχής, ώστε να προσφέρουν συνθήκες ανάπτυξης, καινοτομίας και ποιότητα ζωής.
Τους συνδημότες μας τους θέλουμε δίπλα μας κι όχι απέναντί μας.

ΕΡΩΤ.: Ο χώρος της πολιτικής είναι δύσκολος. Τι διαπιστώνετε από την επαφή σας με τους
πολίτες;
ΑΠΑΝΤ.: Θεωρώ ότι ο χώρος στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πρέπει να είναι πολιτικός και όχι απαραίτητα κομματικός.Και σίγουρα ο συνδυασμός μας απαρτίζεται από ανθρώπους από διαφορετικές αφετηρίες, κοινωνική δράση, επαγγελματική και αυτοδιοικητική διαδρομή, αλλά με ένα κοινό στόχο-με ένα κοινό όραμα:Την αγάπη και την προσφορά για τον Δήμο μας.Και σ’ αυτό προσδοκούν οι συνδημότες μας.

ΕΡΩΤ.: Απευθυνόμενη στους συνδημότες σας ποιο μήνυμα θα θέλατε να τους στείλετε;
ΑΠΑΝΤ.: Η Πόλη μας έχει ανάγκη από παρεμβάσεις, προτάσεις, εθελοντισμό συνεργασία και όραμα.
Πιστεύω ακράδαντα πως μπορούμε να φτάσουμε στο αποδεκτό , να θέλουμε να προσφέρουμε ανιδιοτελώς στον τόπο που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, να επιλύσουμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, να δώσουμε πνοή και προοπτική στην ανάπτυξή του.Είμαι πεπεισμένη ότι οι συνδημότες μας θα επιλέξουν την Δημοτική Αναγέννηση, ως την μόνη επιλογή που θα τους εκφράζει και αντιπροσωπεύει τις προσδοκίες τους..!!

Προτεινόμενα για εσάς