Δήμος Αρταίων

Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ
Διανομή τροφίμων για τους ωφελούμενους του επισιτιστικού προγράμματος ΤΕΒΑ, και συγκεκριμένα: τυρί φέτα και χοιρινό κρέας, θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 23 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Αρταίων.
Συγκεκριμένα η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα και την Τρίτη από τις 08:30 το πρωί, έως και τη 13:00 το μεσημέρι και την Τετάρτη από τις 08:30 το πρωί, έως και τις 12:00 το μεσημέρι.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα σχετικά με την ημέρα προσέλευσης, η οποία θα γίνεται με αλφαβητική σειρά για την αποφυγή συγχρωτισμού, τηρώντας παράλληλα αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας, για την πρόληψη της διασποράς του covid 19. Όλοι οι δικαιούχοι θα πρέπει κατά την διάρκεια της διανομής να φορούν προστατευτική μάσκα και να τηρούν τις αποστάσεις.

Επίσης, ο κάθε δικαιούχος θα παραλαμβάνει την ποσότητα που του αναλογεί επιδεικνύοντας το δελτίο της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΜΚΑ.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δε δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση υπό τις εξής προϋποθέσεις α) η εξουσιοδότηση φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή ή β) η εξουσιοδότηση δε φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής αλλά συνοδεύεται από φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας του εξουσιοδοτούντος ωφελουμένου ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο προκύπτουν ο ΑΜΚΑ ή ο ΑΦΜ του.

Δήμος Ιωαννιτών: Δράσεις στις κοινότητες των Ρομά
Σειρά δράσεων σε κοινότητες Ρομά, στα όρια του Δήμου Ιωαννιτών, προχώρησε η Συντονιστική Ομάδα του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης.
Σε όλους τους καταυλισμούς έγινε εκτενής ενημέρωση από στελέχη του Δήμου και με την παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας για την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της πανδημίας και ζητήθηκε η αυστηρή τήρηση των μέτρων.
Η Συντονιστική Ομάδα προχώρησε σε έλεγχο και διασφάλιση της πρόσβασης σε πόσιμο νερό ενώ έγινε καταγραφή των εκπαιδευτικών αναγκών προκειμένου οι μαθητές να μετέχουν στην τηλεκπαίδευση.
Όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, οι παρεμβάσεις στις κοινότητες Ρομά θα συνεχιστούν με σκοπό την πλήρη ενημέρωση και την τήρηση των μέτρων.

Δήμος Ηγουμενίτσας
Διανομή Ειδών κρεοπωλείου του Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD
Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε.
Θεσπρωτίας, μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Πρόνοιας , θα διανείμει είδη
κρεοπωλείου ( κοτόπουλο νωπό ) σε δικαιούχους του Επιχειρησιακού
Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΕΒΥΣ)
του ΤΕΒΑ, στα πλαίσια της Πράξης «Αποκεντρωμένες Προμήθειες
Τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής , Διοικητικές Δαπάνες και
Παροχή Συνοδευτικών μέτρων 2015 – 2016», στην αποθήκη του
προγράμματος, πρώην Μαθητική Εστία, από την ΤΕΤΑΡΤΗ
25/11/2020 έως και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/11/2020 και ώρες 10.00 έως
13.00.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει :
-να προσκομίσουν υποχρεωτικά Α.Μ.Κ.Α. και αστυνομική
ταυτότητα.
-ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ
ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ.
-Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Προτεινόμενα για εσάς