Δωρεά από την ΠΙΝΔΟΣ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ευχαριστεί τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΠΙΝΔΟΣ για την μεγάλη προσφορά σε κατεψυγμένα κοτόπουλα καθώς και για τη συνεχή στήριξη στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας.
Η ανάγκη βοήθειας στους συνδημότες μας που ανήκουν στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες είναι συνεχής. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τις προσφορές σας καθημερινά 7:00 – 15:00 στα γραφεία του

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο 2021 ΔΕΗ –Από 16-09-2021 οι νέες αιτήσεις
Οι αιτήσεις του ΚΟΤ και του Μητρώου Ευάλωτων Πελατών ελέγχονται βάσει:
– Της φορολογικής δήλωσης 2021, όσον αφορά εισοδήματα και σύνθεση νοικοκυριού.
– Της τελευταίας εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ (2021), όσον αφορά ακίνητη περιουσία.
Οι πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση από την 16/09/2021, και πριν την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ 2021, και οι οποίοι έχουν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους μέσα στο 2020 (εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2021), μπορούν αν θέλουν, να κάνουν νέα αίτηση, η οποία θα ελεγχθεί, όσον αφορά την ακίνητη περιουσία, βάσει της τελευταίας εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ (2021).

Υπενθυμίζεται ότι:
– Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση).
– Με την παρέλευση διμήνου από τη λήξη της διορίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων (από 16/09/2020 έως και 15/11/2020), όσοι από τους εν ενεργεία δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει νέα αίτηση, θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ.

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ι.Λ.Ε.Τ.
Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Τζουμέρκων ενημερώνει ότι μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στη Γενική Συνέλευση της 8ης Αυγούστου 2021, συγκροτήθηκε το σώμα του νέου της Διοικητικού Συμβουλίου, στις 12 Αυγούστου 2021, ως εξής:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ι.Λ.Ε.Τ.

Πρόεδρος: Ερασμία Ζαβιτσάνου
Α΄ Αντιπρόεδρος (Υπεύθυνος Αθηνών): Σοφία Μπαλτζώη
Β΄ Αντιπρόεδρος (Σύνδεσμος Τομέα Θεσσαλονίκης): Χρήστος Καρακώστας
Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Καραβασίλης
Ταμίας: Αθανάσιος Κωσταγιάννης
Έφορος: Νίκη Γιαννάκη – Πόγια
Οργανωτικός Γραμματέας: Χρυσούλα Αναγνώστου
Υπεύθυνος Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων: Θεόδωρος Σιόντης
Σύμβουλος (Συντονιστής Ομάδων Έρευνας): Βασίλειος Σπύρος
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΛΕΤ απευθύνει σε όλους, Τζουμερκιώτες και φίλους, θερμό χαιρετισμό και τους προσκαλεί σε συνεργασία, για την επιτυχία των στόχων της Εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς