Δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα στην Άρτα

Νέα τραγωδία στην Άσφαλτο- Νεκρός 18χρονος οδηγός μοτοσικλέτας

Και 39χρονος στην Ανέζα

Πριν ακόμα συνέλθει η μικρή Κοινωνία της Άρτας απ’ τον αδόκητο χαμό του 19χρονου στο Τροχαίο της Περιφερειακής Οδού, δύο ακόμα θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα ήρθαν για να σοκάρουν τον κόσμο της περιοχής.
Μόλις λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 39χρονου μοτοσικλετιστή στην Ανέζα, νεκρός είναι ένας 18χρονος, οδηγός μοτοσικλέτας, ο οποίος συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ΙΧ φορτηγό στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Άρτας, στο ύψος λίγο πριν τη διασταύρωση Ρόκα!
Πιο συγκεκριμένα στην είσοδο της Ανέζας, λίγο μετά τη διασταύρωση με την επαρχιακή Άρτα-Σαλαώρα, και ώρα 10:00, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 39χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του μοτοποδηλάτου.

Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.
Και στις 20:15 το βράδυ της Πέμπτης ήρθε νέο θλιβερό άγγελμα πως σκοτώθηκε σε τροχαίο 18χρονος οδηγός μοτοσικλέτας (ντελίβερι) στο δρόμο Άρτα – Φιλοθέη.
Σύμφωνα με πληροφορίες το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τη διασταύρωση Ρόκα, όταν Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος αλλοδαπός, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 18χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.
Συγκινητική ανάρτηση
Ο άτυχος 18χρονος Γ.Γ. εργάζονταν σε γνωστό κέντρο εστίασης της Άρτας, που με μια συγκινητική ανάρτηση οι εργαζόμενοι τον αποχαιρέτισαν γράφοντας: « Έφυγες νωρίς Γιώργο …….. δεν υπάρχουν λόγια ….. ένα μεγάλο γιατί μόνο …….. θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια σου από όλους εμάς που σε γνωρίσαμε για λίγο αλλά καταλάβαμε πόσο σπουδαίο παιδί ήσουν … καλό σου ταξίδι ……..».

Προτεινόμενα για εσάς