Εκδήλωση για τη Γέφυρα Πλάκας -εορτή βράβευσης από την Europa Nostra

Η Europa Nostra και η εκπρόσωπός της στην Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Περιφέρεια Ηπείρου διοργανώνουν εορτή βράβευσης από την Europa Nostra της πρότυπης αποκατάστασης του Γεφυριού της Πλάκας. Θα αποδοθεί τιμητική πλακέτα την οποία θα παραλάβει η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη ως εκπρόσωπος της συνολικής ομάδας του έργου, η οποία περιλαμβάνει τους: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, Περιφέρεια Ηπείρου, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος-Παράρτημα Ηπείρου Δήμο Βορείων Τζουμέρκων. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο χώρο του γεφυριού, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2021 στις 3:00 μ.μ.. Θα ακολουθήσει παραδοσιακή εορτή.

*Λόγω των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19, σας γνωρίζουμε ότι οι φετινές εκδηλώσεις θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων και η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης θα επιτραπεί με επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή βεβαίωσης αρνητικού PCR test 72 ωρών ή αρνητικού Rapid test 48 ωρών.
Στο χώρο της εκδήλωσης θα πρέπει να φορούμε μάσκες (μιας μη ιατρικής και μιας υφασμάτινης ή μιας μάσκας τύπου Ν95) και τήρηση απόστασης 1,5 μ. για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Προτεινόμενα για εσάς