Εκδήλωση γνωριμίας με το FilmOffice στην Ήπειρο!

Εκδήλωση Γνωριμίας με την εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Ηπείρου, για την δημιουργία και λειτουργία του EPIRUSFILMOFFICE,ενός Γραφείου Προώθησης, Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Κινηματογραφικών παραγωγών (FILMOFFICE), στο πλαίσιο του ευρωπαϊκούέργουCIAK «Κοινές πρωτοβουλίες για την αναγνώριση και αξιοποίηση του τουριστικού δυναμικού της περιοχής του προγράμματος μέσω κινηματογράφου – CommonInitiativestoAcKnowledgeandvalorizetourismpotentialoftheprogrammeareathroughcinema»,διοργανώνει η Περιφέρεια Ηπείρου την Παρασκευή18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:30 στο Μουσείο Αργυροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς – AκρόποληΙτς Καλέ, στα Ιωάννινα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας [InterregV-AGreece – Italy] 2014-2020 και έχει ως στόχο να παρέχει μια εκτενή ενημέρωση για το έργο CIAK και το FilmOffice στην Ήπειρο.
Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Περιφερειάρχης, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, το Έργο CIAKγια την Περιφέρεια Ηπείρου θαπαρουσιάσει ηΥπεύθυνη του Έργου,ενώ ο βραβευμένος σκηνοθέτης των ταινιών για τον ΕΟΤ κ. Αντώνης Κιούκας,και σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο του κινηματογράφου όπως ο παραγωγός κ. Νίκος Γιαννόπουλος, και η κ.Βένια Βέργου διευθύντρια του HELLENICFILMCOMMISSION του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου θα μιλήσουν για την σημασία των διεθνών συμπαραγωγών για την τουριστική προώθηση και την οικονομική ανάπτυξη ενός τόπου.

Μετά την ημερίδα ενημέρωσης θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο, τριήμερο κινηματογραφικό Φεστιβάλ, που αποτελει την άλλη σημαντική δραση το έργου CIAKμε ελεύθερη είσοδο για το κοινό, από Παρασκευή 18 έως Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου με την προβολή ταινιών (Το κόλπο του αιώνα, Ευτυχία, Ταξίδι στην Ελλάδα, Το απέραντο γαλάζιο καιταινίες μικρού μήκους) και καλεσμένους συντελεστές που θα παρουσιάσουν τις ταινίες και θα συνομιλήσουν με το κοινό.

*Λόγω περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλέφωνο 26510 64065, καθημερινά 10:00 – 18:00 (εκτός Τρίτης).

Προτεινόμενα για εσάς