Εορτασμός ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ

Ο ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ στο πλαίσιο των θρησκευτικών του εκδηλώσεων θα εορτάσει με λαμπρότητα την μνήμη της ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑΣ πολιούχου της ΑΡΤΑΣ την Κυριακή, 12 Μαρτίου 2023, στον Ιερό Ναό του ΑΓ.ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ, από ώρα 9 π.μ, τελώντας δοξολογία μετά αρτοκλασίας.
Εικόνα της ΑΓΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΣ η οποία προσφάτως τοποθετήθηκε στον Ιερό Ναό του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ αποτελεί δωρεά του ενεργού μέλους και τέως μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΥΤΡΑ, από τη Σκούπα Άρτας, στο Σύλλογό μας .

Εξαγορά σύγχρονου οινοποιείου από τη ZOINOS WINERY
Η Α.Ε.Σ. Συνεταιριστική Οινοποιεία Ηπείρου Α.Ε. – ZOINOS WINERY στο πλαίσιο της υλοποίησης του αναπτυξιακού – επενδυτικού της προγράμματος προχώρησε στην εξαγορά ενός σύγχρονου οινοποιείου στην περιοχή της Τριταίας του Δήμου Ερυμάνθου Αχαΐας, επί της παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών – Τριπόλεως.
Η ανοδική πορεία της επιχείρησης και η επί σειρά ετών δραστηριοποίηση της στην περιοχή της Αχαΐας επισφραγίστηκε με την λειτουργία του νέου Οινοποιείου, που στόχο έχει την αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της αμπελουργικής ζώνης της Ζίτσας σε συνδυασμό με τις ποικιλίες του Αχαϊκού αμπελώνα και την περαιτέρω προώθηση των προϊόντων της τόσο στην τοπική όσο και στην διεθνή αγορά.
Τα προγραμματισμένα εγκαίνια του οινοποιείου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 11 Μαρτίου και ώρα 13:00.
Το νέο οινοποιείο έρχεται να σηματοδοτήσει πλέον την μόνιμη παρουσία της εταιρείας στην αμπελουργική ζώνη της Αχαΐας.
«Η ZOINOS WINERY με την πολυετή εμπειρία της στο χώρο του κρασιού, την ισχυρή βάση των αμπελουργών της Ζίτσας, τις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, καθώς και το έμπειρο και εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατικό δυναμικό της δραστηριοποιείται πλέον σε δύο σημαντικές αμπελουργικές ζώνες της χώρας, με διαφορετικά χαρακτηριστικά, και τα θετικά αποτελέσματα που θα προκύψουν θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για την συνέχιση της ανοδικής της πορείας, προς όφελος όλων των παραγωγών που την εμπιστεύονται για πολλά χρόνια» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφει για την ΑΕΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ ο Πρόεδρος Δ.Σ. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ.