Εορταστικό μήνυμα Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
«Σε λίγες ημέρες αποχαιρετούμε μία ακόμη δύσκολη χρονιά που υπό την σκιά της πανδημίας, δοκίμασε τις αντοχές μας αλλά και την αλληλεγγύη μας.
Απευθυνόμενος σε εσάς, εύχομαι από καρδιάς η νέα χρονιά να απαιτήσει λιγότερες θυσίες από όλους μας. Να βρει το κάθε σπιτικό με υγεία και δύναμη για να καταφέρει ο καθένας από εμάς, η κάθε οικογένεια τους στόχους της.
Ο Δήμος μας, όπως κάνει σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσει να παράγει μετρήσιμο έργο για όλη την κοινωνία. Στην οικονομία, τις υποδομές, την καθημερινότητα. Πέρα από τις δυσκολίες, πέρα από την αγωνία της επιβίωσης, είμαι βέβαιος πως Δήμος και δημότες, εσείς και εμείς μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη ζωή μας.
Χρόνια Πολλά, λοιπόν, σε κάθε σπιτικό.
Χρόνια Πολλά στην Άρτα μας.
Καλή χρονιά σε όλους».

Κάλαντα και ευχές από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών στον Δήμαρχο Ιωαννίνων
Τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλε στον Δήμαρχο Ιωαννίνων το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου.
Ο Δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του χορευτικού για τις ημέρες των εορτών.
Από τον υπεύθυνο του τμήματος Ηλία Γκαρτζονίκα δέχθηκε συμβολικά δώρα.
Με δηλώσεις του ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και συνέστησε τήρηση των μέτρων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος μετάδοσης της πανδημίας.
«Γιορτάζουμε, ανταμώνουμε αλλά δεν ξεχνούμε την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία όλων» ανέφερε ο Δήμαρχος.