Επισκέψεις Χρ. Τσιρογιάννη

Σε ΚΑΠΗ, Γηροκομείο, Ναούς και γειτονιές της Άρτας 
Σε γειτονιές της πόλης της Άρτας βρέθηκε ο Δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από μέλη –υποψηφίους του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία».

Ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε τις εκκλησίες και τις γειτονιές της Αγίας Θεοδώρας, του Αγίου Γεωργίου, των Ταξιαρχών, του Μαξίμου Γραικού, του Αγίου Νικολάου και των Αγίων Αποστόλων. Συνομίλησε με κατοίκους και αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης επισκέφθηκε το ΚΑΠΗ του Δήμου, όπου δώρισε λαμπάδες στα μέλη και το Γηροκομείο Άρτας όπου δώρισε λαμπάδες και είδη πρώτης ανάγκης στους φιλοξενούμενους.

4ος Νυχτερινός ημιμαραθώνιος ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Η φετινή διοργάνωση του 4ου νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Ιωαννίνων και ειδικά ο αγώνας EntryRace5kmείναι αφιερωμένος στους ανθρώπους του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ που με πείσμα, επιμονή και θέληση δίνουν έναν καθημερινό και συνεχή αγώνα πολλών χιλιομέτρων ο καθένας από τη δική του θέση.
Μέρος των εσόδων από τις εγγραφές των αθλητών στα 5 kmθα διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ.
Ενημερωτικό περίπτερο θα βρίσκεται στην πλατεία Μαβίλη και σε ενδιάμεσους σταθμούς ενώ μέλη του Προγράμματος θα τρέξουν στον νυχτερινό αγώνα 5 και 21 χλμ. φωτίζοντας με την παρουσία τους τον δρόμο.
Ο 4ος νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων στηρίζει το δικαίωμα για μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή.
Ημερομηνία: Σάββατο 4 Μαΐου 2019.
Ώρες έναρξης:
21χλμ. 19.00μ.μ.
5χλμ. 21.30μ.μ.
Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Μαβίλη

Κεντρική προεκλογική ομιλία Σπύρου Ριζόπουλου στην Ηγουμενίτσα
O υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» Σπύρος Ριζόπουλος θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Θεσπρωτία, τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, στις 20.00, στο ξενοδοχείο Angelika Pallas, Αγίων Αποστόλων 63, Ηγουμενίτσα.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος στη Λιτανεία του Αγίου Δονάτου

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» Σπύρος Ριζόπουλος παρέστη, τη Δευτέρα της Διακαινησίμου, στον Μεγάλο Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Δονάτου και στη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας.
Μετά το τέλος της τελετής δήλωσε: «Ο λαός της Παραμυθιάς τιμά σήμερα τη μνήμη του Αγίου Δονάτου, ο οποίος ως επίσκοπος Ευροίας με τη ζωή και τη δράση του θα δείχνει πάντα ποιος είναι ο σωστός δρόμος, τόσο στους ταγούς όσο και στους πολίτες. Μακάρι το παράδειγμά του να μας βοηθήσει να φτιάξουμε μια καλύτερη Ήπειρο».

Προτεινόμενα για εσάς