ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Ευχαριστούμε θερμά για τις εκδηλώσεις αμέριστης συμπαράστασης στο βαρύ πένθος μας για την αδόκητη απώλεια του συζύγου, πατέρα, αδελφού και τέκνου Δημητρίου Τσιρώνη. Αποτελούν ένδειξη αγάπης και σεβασμού στο πρόσωπο του για τις αξίες του, που υπερασπίστηκε σε όλη τη ζωή του, με κάθε τρόπο και από κάθε Δημόσια θέση και αξίωμα, ως και για την προσφορά του στη γενέθλια γη και τους συμπατριώτες του αδιακρίτως. Για τις δημοκρατικές του πεποιθήσεις και για την αγάπη του για τους συντοπίτες του, που το αναγνώρισαν και το ανταπέδωσαν εν ζωή εκλέγοντάς τον ως αντιπρόσωπό τους στη Βουλή, παλεύοντας για ένα καλύτερα αύριο.
Μας δώσατε δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές και μας περιβάλλατε με την αγάπη σας, για τα οποία πάντα θα σας ευγνωμονούμε.
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μετ’ εμποδίων η επίσκεψη στα χωριά μας
Ανακοίνωση της Αδελφότητας Καλλιθέας Φιλιατών
Τα σοβαρά εμπόδια (ακρίβεια, διόδια κλπ) που βάζει η Πολιτεία στους απόδημους Ηπειρώτες, οι οποίοι θέλουν να επισκεφτούν και να χαρούν το γενέθλιο τόπο τους, επισημαίνει με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Καλλιθέας Φιλιατών. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, έχει ως εξής:
«Για να χαρούμε το γενέθλιο τόπο έπειτα από δυο χρόνια πανδημίας.
Με βαθιά το χέρι στη τσέπη! Η ακρίβεια και η ενεργειακή φτώχια μας γονατίζουν. Τα καύσιμα και τα διόδια μας αφαιρούν σχεδόν το μισό μηνιάτικο. Δεν πάει άλλο!
Συντασσόμαστε με την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ της ΠΣΕ και τα ψηφίσματα των Γεν. Συνελεύσεων για τον Ενεργειακό Σχεδιασμό και τα Διόδια. Η απόφαση του ΔΣ στις προτάσεις 2 και 3 αναφέρει.
“Αναστολή όλων των διαδικασιών αδειοδότησης και υλοποίησης υποδομών ΑΠΕ μέχρι την ολοκλήρωση του Ειδικού Χωροταξικού ΑΠΕ Περιφέρειας”, “Ορισμός περιοχών αποκλεισμού χωροθέτησης ΑΠΕ”.
Η ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ αποκλείει ΑΠΕ και ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ.
Δεν θα επιτρέψουμε τη ληστεία του πλούτου, την καταστροφή και την ερήμωση.
Η ΜΟΥΡΓΚΑΝΑ να ανακηρυχθεί Ιστορικό και Περιβαλλοντικό Πάρκο.
Η απόφαση της Γεν. Συνέλευσης της ΠΣΕ της 1ης Απριλίου 2018 είναι πάντα επίκαιρη και αναφέρει:
“Κατάργηση τώρα όλων των διοδίων”. Συντασσόμαστε!!!
Για να επισκεπτόμαστε και να απολαμβάνουμε το γενέθλιο τόπο χωρίς να αγκομαχάμε. Χωρίς να αναπολούμε πως ήταν κάποτε. Ραντεβού στο ΧΩΡΙΟ».