Ζητά γραφείο στο Δημαρχείο η "Δημοτική Αναγέννηση"

Γραφείο για τη Δημοτική Ομάδα, ζήτησε η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Αρταίων, η Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια. επικεφαλής «Δημοτικής Αναγέννησης». Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται και τα εξής:

«Η εκλεγμένη Δημοτική ομάδα της «Δημοτικής Αναγέννησης» με την επικεφαλής Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, και μετά την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, επισκεφθήκαμε επίσημα σήμερα 9/7/2019 το Δημαρχείο μας. Την επικεφαλής της παράταξης, σύμφωνα με τα οριστικά αποτελέσματα, πλαισιώνουν οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι: Γιώτης Χρήστος, Μιχάλης Θανάσης, Βασιλάκης Σωτήρης, Πλατσούκας Αποστόλης από την Δημοτική Ενότητα Άρτας, και η Χουλιάρα Χαρά από την Δημοτική Ενότητα Αμβρακικού.

Καταθέσαμε την μετεκλογική αυτοδιοικητική μας παρουσία σαν αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Αρταίων και αιτηθήκαμε την εξασφάλιση φυσικού χώρου και γραμματειακής υποστήριξης για όλες τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης, όπως άλλωστε ορίζει το άρθρο 73 του Κλεισθένη (που αντικαθιστά το άρθρο 66 του ν. 3852 /2010)»

Προτεινόμενα για εσάς