ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ

Εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε απο τον Ιατρικό Σύλλογο Άρτας σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Άρτας στις 15 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του πνευματικού κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτας με αφορμή τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας εθελοντή αιμοδότη και βραβεύοντας τους εθελοντές αιμοδότες που υπηρετούν στην αστυνομική διεύθυνση Άρτας και στην πυροσβεστική υπηρεσία Άρτας.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν :
– η κ. Παππα Ελένη βιοπαθολογος-δ/ντρια νοσοκ. υπηρεσίας αιμοδοσίας Γ.Ν. Άρτας , η οποία μίλησε για τις ανάγκες σε αίμα στο νομό μας
– και η κ. Κουτσούκα Φρειδερικη παθολόγος, επιμελήτρια α΄- υπεύθυνη μονάδας μεσογειακής αναιμίας Γ.Ν Άρτας , η οποία μίλησε για το μεγαλείο του εθελοντισμού στην αιμοδοσία.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που παρευρεθήκαν στην τιμητική εκδήλωση στην οποία βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες που υπηρετούν στα ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΆΡΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΆΡΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΆΡΤΑΣ.
Ευχαριστούμε τον ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΆΡΤΗΣ Κ.Κ ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου της αίθουσας του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΆΡΤΗΣ
Ευχαριστούμε την πρόεδρο ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ κ.ΧΑΡΙΣ ΜΑΤΣΟΥΚΑ για το χαιρετισμό που μας απέστειλε.

Προτεινόμενα για εσάς