Καμπάνια Με δώρα από τον ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΤΑΣ

«ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ… ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ»!

Για την τόνωση της αγοράς και την αποτροπή «διαρροών»

Δύο μηχανάκια κι ένα ταξίδι στην Τήνο για τους τυχερούς καταναλωτές

Σε προβολή της αγοράς για την χειμερινή περίοδο από 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ μέχρι 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022, θα προχωρήσει ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΤΑΣ.

Σε επιστολή του ΔΣ προς τα μέλη του Συλλόγου, ενημερώνει πως ο σύλλογος που προβάλει κάθε χρόνο την αγορά του νομού μας μέσω κάποιας ενέργειας ( κλήρωση αυτοκινήτου , κάλαντα στο δρόμο , ενέργεια «ξύστε & κερδίστε» ,στολισμός πόλης κλπ ) έτσι και φέτος, παρά τη διετή αδράνεια λόγο της πανδημίας, θα υπάρξει συνέχεια με την ενέργεια : «ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ-ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ»!

Σύμφωνα λοιπόν με τους σχεδιασμούς θα υπάρξουν προσφορές στους καταναλωτές και συγκεκριμένα ο σύλλογος θα προμηθευτεί ένα μηχανάκι 125 κ.ε. αξίας 2.300€ (1ος νικητής), ένα μηχανάκι 50 κ.ε. αξίας 1.300€ (2ος νικητής ) & θα προσφέρει 4ήμερο στην Τήνο για δύο άτομα με πληρωμένη διαμονή, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και εισιτήρια αυτοκινήτου, αξίας περίπου 800€ προσφορά του εμπορικού συλλόγου Τήνου (3ος νικητής )

Σε ότι αφορά τη διαδικασία ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ:
– θα εκδώσει σε πρώτη φάση 400.000 λαχνούς, οι οποίοι θα είναι αριθμημένοι με εξαψήφιο αριθμό.
-Οι λαχνοί θα αγοράζονται από τις επιχειρήσεις (πακέτα των: 500, 1.000, 2.000 & 3.000 ) και θα διατίθενται στο καταναλωτικό κοινό με την πραγματοποίηση των αγορών τους, δωρεάν, μέσα από τα καταστήματα.
-Ο σύλλογος θα τυπώσει 10.000 φυλλάδια στα οποία θα περιγράφεται η ενέργεια και θα υπάρχει σαφής καταγραφή του τρόπου κλήρωσης των δώρων και της ανάδειξης των τριών νικητών, με βάση την κλήρωση του Λαικού Λαχείου στις 1-3-2022.

ΣΤΟΧΟΣ 
Όπως σημειώνει το ΔΣ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΤΑΣ, στόχος της προωθητικής αυτής ενέργειας είναι:
• Η συνολική προβολή της αγοράς του νομού.
• Η αποτροπή διαρροών στις γειτονικές αγορές και η προσέλκυση καταναλωτικού κοινού από αυτές.
• Η προβολή της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά αφού με την συμμετοχή της από την μια αποκτά διαφημιστική υποστήριξη με χαμηλό κόστος και από την άλλη δυναμώνει το κύρος της αφού ουσιαστικά συμμετέχει σε συλλογική ενέργεια με κοινωνική προσφορά.

Προτεινόμενα για εσάς