«Καφέ με Αγάπη» από τους «Επιστήθιους Φίλους»

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών & Φίλων «Επιστήθιοι Φίλοι» Άρτας ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του προγράμματος «Καφές με Αγάπη» το οποίο αφορά μια σειρά από ενημερωτικές συναντήσεις των μελών αλλά και φίλων του συλλόγου στο χώρο του, στο πρ. Δημοτικό Σχολείο Πλησιών Άρτας, με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση, μέσα σε ένα χαλαρό κλίμα, για θέματα σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας από ειδικούς επιστήμονες (ψυχολόγο, γυναικολόγο, διαιτολόγο, ογκολόγο κλπ) αλλά και την σύσφιξη των σχέσεων των μελών, των εθελοντών και φίλων του συλλόγου.

Οι ΕπιΣτήθιοι Φίλοι πίνουν τον πρώτο τους «Καφέ με Αγάπη» μιλώντας για «τα υγιή όρια στην επικοινωνία μας με τους άλλους» με τη ψυχολόγο Μαίρη Τάλλαρου.
-Πώς επικοινωνούμε με τους ανθρώπους γύρω μας;
-Τι σημαίνει επικοινωνώ σωστά θέτοντας τα όρια μου;
-Γιατί χρειαζόμαστε τα προσωπικά όρια και πως καταλαβαίνουμε αν τα όρια που τελικά βάζουμε είναι υγιή;

«Την Δευτέρα 11/11/2019 και ώρα 18:00 μμ, στον χώρο του συλλόγου, στο Δημοτικό σχολείο Πλησιών, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μας συνάντηση, με σκοπό να αναδείξουμε το θέμα των υγιών ορίων στην επικοινωνία μας με τους άλλους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Σας περιμένουμε!» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.
«Εκδηλώσεις Χριστουγέννων»

Το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας και ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνουν και προσκαλούν όλους τους φορείς και εθελοντές του Δήμου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 11-11-2019 και ώρα 20:00μ.μ στην πρώτη διερευνητική συνάντηση με θέμα τις εκδηλώσεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων.
Την ανακοίνωση υπογράφει η Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου.

Προτεινόμενα για εσάς