Κινηματογραφική Λέσχη Άρτας

Γενική συνέλευση και εκλογές
Από το Δ.Σ της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας καλούνται τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας να προσέλθουν στη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο «ΚΡΟΝΟΣ» με θέματα:
1. Ενημέρωση προγράμματος προβολών και δράσεων για τη σεζόν 2019-2020.
2. Ανανέωση συνδρομών μελών.
3. Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και προϋπολογισμού.
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και Διεξαγωγή Εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
(Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή της Κινηματογραφικής Λέσχης Άρτας γίνονται έως και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης.)
Η διεξαγωγή των εκλογών θα πραγματοποιηθεί κατά το χρονικό διάστημα 19:00-21:00 .

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Στη Μικρή Γότιστα Ιωαννίνων απεγκλωβίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός 75χρονος άνδρας από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μετσόβου, ύστερα από καταπλάκωσή του από το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, έξω από αυλόπορτα οικοπέδου του.
Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Μετσόβου για τη διερεύνηση των συνθηκών του θανάσιμου τραυματισμού του.

Αιμοδοσία
Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας σας ενημερώνουμε ότι στις 13/10/2019 ημέρα Κυριακή στις 9π.μ.-1,00μ.μ. έχει προγραμματιστεί εξωτερική αιμοληψία στο Διάσελλο Άρτας.
Η αιμοληψία διοργανώνεται απ τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγιά Διασσέλου» .
Προσκαλούνται οι εθελοντές Αιμοδότες να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες. Ο εθελοντής αιμοδότης θα πρέπει να γνωρίζει ότι: Πριν την Αιμοληψία, ο κάθε υποψήφιος Αιμοδότης εξετάζεται από ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό της Αιμοδοσίας. Κάθε υγιής άνδρας ή γυναίκα ηλικίας 18-60 ετών μπορεί άφοβα να δίνει αίμα.

Η Αιμοδοσία είναι τελείως ανώδυνη και διαρκεί 5-10 λεπτά της ώρας. Κανένα φάρμακο δεν αντικαθιστά το αίμα που χρειάζεται ο ασθενής. Ο εθελοντής αιμοδότης δίνοντας αίμα: Αισθάνεται ως άνθρωπος την ηθική ικανοποίηση ότι κάνει το καθήκον του σώζοντας μια ζωή και ως πολίτης ότι συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας του λαού. Δικαιούται αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης. Δικαιούται δωρεάν αιματολογικές εξετάσεις στο νοσοκομείο. Συμβάλει ανεκτίμητα στην κάλυψη των αναγκών της χώρας μας σε αίμα.

Προτεινόμενα για εσάς