Λόγια του… FACEBOOK

ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ και ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ διαφωνούν για τον στολισμό της Αγοράς

Μια ανάρτηση στο Facebook που έκανε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό του κεντρικού δρόμου της Ν. Σκουφά, όπου και η αγορά της πόλης, προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρη Χουλιάρα.

Το αρχικό post του Δημάρχου έλεγε: «Πέρυσι το είχαμε υποσχεθεί και φέτος έγινε πραγματικότητα. Ο κεντρικός δρόμος της πόλης μας, φωτίστηκε και λάμπρυνε όπως του αξίζει. Όμως, τίποτα δεν είναι το ίδιο, χωρίς ανοιχτά τα μαγαζιά, χωρίς τον κόσμο να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς, χωρίς όλα αυτά που μας στερούν την μαγεία των Χριστουγέννων. Εύχομαι πολύ γρήγορα, να ξαναβρούμε όσα η πανδημία μας έχει στερήσει.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου απάντησε: «Δυστυχώς οι περσινές υποσχέσεις αλλά κ οι δεσμεύσεις στο φετινό δημοτικό συμβούλιο ότι ο κεντρικός δρόμος της Σκουφά θα σκεπαστεί με κουρτίνα μέχρι το Άγιο Γεώργιο έμειναν στα χαρτιά!! Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι δεν έφτασε η κουρτίνα μέχρι το τέλος του πεζόδρομου αλλά κ στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου το απόλυτο σκοτάδι !!

Άπειρες αναφορές στον Δήμαρχο κ στη Δημοτική αρχή για τα φώτα στον Άγιο Γεώργιο πέφτουν στο κενό!! Υποβάθμιση της περιοχής κ των επαγγελματιών που εδρεύουν εκεί !!»
Ανταπάντησε ο Χρήστος Τσιρογιάννης: «Αγαπητέ Πρόεδρε, όπως εσύ μεριμνείς για το σύνολο των μαγαζιών και όχι απλά για να περάσει εορταστικός στολισμός έξω από το δικό σου κατάστημα, έτσι και εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι για το σύνολο. Πέρυσι ο φωτισμός αυτός ήταν στα 100 μέτρα, φέτος πήγε στα 340 μέτρα. Μακάρι να μπορούσαμε να στολίσουμε την κάθε γωνιά της πόλης μας, ειδικά φέτος που οι καταστηματάρχες πλήττονται όσο ποτέ. Του χρόνου καλύτερα και περισσότερα. Καλές Γιορτές με Υγεία !!»
Και ανταπάντησε και ο Δημήτρης Χουλιάρας: «Όταν Δήμαρχε ανακοινώνεται στο δημοτικό συμβούλιο οι περιοχές που θα στολιστούν με κουρτίνα κ ο Άγιος Γεώργιος είναι μέσα στον στολισμό σαν μέρος της Κεντρικής αγοράς τότε κάτι δεν γίνεται καλά όταν δεν γίνεται πράξη η απόφαση !!

Κ επειδή αναφέρεις το δικό μου μαγαζί που θέλω όπως λες να περάσει από εκεί ο στολισμός να σου αναφέρω επειδή δεν μεγάλωσες στο κέντρο της πόλης , κ την περιοχή την θυμάσαι μόνο προεκλογικά ,ότι το μαγαζί μου είναι εκεί από το 1935 που το είχε ο παππούς μου κ είναι η αρχή του εμπορικού δρόμου της αγοράς . 6 χρόνια που είσαι Δήμαρχος σου έχω πει κ προσωπικά αλλά κ στους αντιδημάρχους σου για την υποβάθμιση της περιοχής είτε με τον ελλιπή φωτισμό ολόκληρη την χρόνια είτε με τον ελλιπή στολισμό στις γιορτές !! Το «μακάρι να μπορούσαμε να στολίσουμε όλη την Άρτα» μας το λέτε 6 χρόνια τώρα !! Βρείτε κάποια άλλη δικαιολογία για φέτος γιατί αυτή ξέφτισε !!! Και με προβληματίζει ιδιαίτερα ότι αναφέρεσαι στο μαγαζί μου γιατί με αναγκάζει να σκεφτώ ότι τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο !!
Επίσης να σου θυμίσω κ επιστολές που έχεις πάρει, προσωπικά , από πολίτες για την περιοχή κ την υποβάθμιση της».

Προτεινόμενα για εσάς