Μαρτυριάρης ο βουλευτής Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας

Έβγαλε στη φόρα τις πρόωρες κάλπες

Πιθανές ημερομηνίες για εκλογές 25 Σεπτεμβρίου ή 2 Οκτωβρίου!!!

Τα σενάρια που καταγράφουν πως έρχονται πρόωρες εκλογές, υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ, φροντίζουν με τον ένα ή άλλο τρόπο, να τα επιβεβαιώνουν.
Κι αυτό την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει ότι οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, δηλαδή το καλοκαίρι του 2023, ωστόσο πολλά είναι τα σημάδια που «δείχνουν» πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Τα σενάρια που θέλουν πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ενισχύει και η δήλωση που έκανε ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, ο Βασίλης Γιόγακας. Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να δώσει στη φόρα τις ημερομηνίες για τις επικείμενες εκλογές.
Ο ίδιος, μιλώντας στο Kontra24, έδωσε και συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις πρόωρες εκλογές, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θα πάμε σε εκλογές 25 Σεπτέμβρη ή 2 Οκτώβρη. Εκτιμώ ότι θα είναι μια καλή στιγμή για την παράταξή μας μετά από ένα καλοκαίρι που πιστεύουμε ότι θα είναι καλό με τον τουρισμό, θα βοηθήσει σημαντικά. Με τα σημαντικά επιτεύγματα της κυβέρνησης, όπως είπαμε βγήκαμε από την ενισχυμένη εποπτεία».
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας όταν σχετικά για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές θα γίνουν κανονικά και απάντησε: «Ο πρόεδρος μας διαψεύδει σε καθημερινή βάση με τις τοποθετήσεις του. Εκείνος αποφασίζει πότε θα πάμε σε εκλογές, όμως εκτιμώ και αισθάνομαι ότι θα γίνει έτσι».