ΜΕ 10 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ PANOSTEAM

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγώνες KICKBOXINGστα Ιωάννινα στις 16-17 Απριλίου 2022 στο 1οEPIRUSCHALLENGE υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας ομοσπονδίας Κικμπόξινγκ (Π.Ο.Κ)
Ο Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΡΤΑΣ έλαβε μέρος με 10 αθλητές που έφεραν πολλές επιτυχίες και αποκόμισαν πολλές εμπειρίες.
Έλαβαν μέρος σύλλογοι από όλη την Ελλάδα η συμμετοχή των αθλητών ήταν πολύ μεγάλη σε όλες τις κατηγορίες και οι αγώνες κύλησαν σε περιβάλλον αθλητικό.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στους προπονητές του συλλόγου
Πάνος Απόστολος , Πάνος Μίλτος και Πάνος Νίκος για τις επιτυχίες που φέρνουν συνεχώς στον σύλλογο και την Άρτα.
Ευχαριστούμε τους γονείς των αθλητών που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους από μικρή ηλικία.
(τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα *πίσω από τα γραφεία του ΙΚΑ).

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων
Ξεκίνησε η διανομή προϊόντων για το Πάσχα
Χρ. Τσιρογιάννης: «Πακέτο αγάπης» στους δημότες μας
Αρνί, μοσχαρίσιο κρέας, κοτόπουλο νωπό, χοιρινές μπριζόλες, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, τοματοχυμός, κριθαράκι, ρύζι, μακαρόνια, περιλαμβάνει το «πακέτο αγάπης» που διανέμει στους δικαιούχους του το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα.
Η πασχαλινή διανομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις της δομής. Εκεί εξυπηρετούνται 178 οικογένειες, ανάμεσά τους περίπου 130 παιδιά.
Επίσης θα διανεμηθούν μωρομάντηλα και μάσκες για παιδιά ηλικίας έως 6 ετών, στους εγκεκριμένους ωφελούμενους του Κοινωνικού Φαρμακείου.
Αυτονόητα, η διανομή πραγματοποιείται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας με προγραμματισμένο ραντεβού από τους δικαιούχους.
Τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου, αλλά και δωρεές πολιτών, φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων και διατίθενται εντελώς δωρεάν στους ωφελούμενους του κοινωνικού παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.
Ο Δήμος Αρταίων ευχαριστεί όλους όσοι συνεισφέρουν σ΄ αυτή τη μεγάλη δράση αλληλεγγύης και εύχεται σε όλους, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Τα ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού μοίρασαν βρεφικά και παιδικά είδη
Μία νέα σημαντική κοινωνική δράση πρόσθεσαν στο πλούσιο ενεργητικό τους τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του Δήμου Ζηρού. Αυτή τη φορά, και με την ευκαιρία των εορτών του Πάσχα, μοίρασαν σε οικογένειες με βρέφη και παιδιά μικρής ηλικίας, ρουχαλάκια και υποδήματα που είχαν προσφερθεί από γονείς και ήταν σε άριστη κατάσταση.
Από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ζηρού σημειώνεται ότι υπάρχουν ακόμη αδιάθετα είδη για βρέφη (αγόρια και κορίτσια) 3-24 μηνών.
Πληροφορίες: 2683029177 ΚΕΔΗΖΗ &2683031855 ΚΔΑΠ Δήμου Ζηρού.
Η ΚΕΔΗΖΗ και το προσωπικό των ΚΔΑΠ του Δήμου Ζηρού, ευχαριστούν τους γονείς για την προσφορά των βρεφικών και παιδικών ειδών και εύχονται σε όλες και όλους Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση με υγεία και ευτυχία!.