Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Κέρδισε το χρυσό μετάλλιο η Κατερίνα Γκόγκου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων

Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερίνα Γκόγκου, μέλος του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που διεξήχθη στη λίμνη Varese από 27-31 Αυγούστου.
H νεαρή αθλήτρια, μετά από δυναμικές εμφανίσεις, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στέφθηκε Παγκόσμια Πρωταθλήτρια 2022 στο Σκιφ Νεανίδων καθώς και Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο ίδιο αγώνισμα, αναδεικνύοντας την Ελλάδα πρώτη δύναμη στη γενική κατάταξη στην κατηγορία -19!
Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων έφερε και άλλες σημαντικές διακρίσεις. Την πρώτη θέση στο μικρό τελικό του αγωνίσματος 2- εφήβων κατέλαβε το πλήρωμα του Ν.Ο.Ι. που αποτελούνταν από τους Κούτρα Δημήτρη και Κωστούλα Βασίλη ενώ η Παπαϊωάννου Δήμητρα, στην πρώτη της εμφάνιση σε Διεθνή αγώνα, κατέλαβε τη 2η θέση στο μικρό τελικό στο αγώνισμα της 4- Νεανίδων.

Τη 2η θέση στο διπλό σκιφ Εφήβων στον Τελικό Γ’ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κέρδισε ο Κοπίδης Λεωνίδας και τέλος, σε μια κατηγορία παραπάνω, δηλ -23, ο αθλητής του σωματείου Φαϊτας Παύλος πήρε την 2η θέση στο αγώνισμα του διπλού σκιφ Νέων Ανδρών στον τελικό Γ’.
Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωάννινων εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην μεγάλη προσπάθεια των αθλητών της και φυσικά στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γκόγκου Αικατερίνη, η οποία για μια ακόμη φορά έκανε περήφανους τόσο το σωματείο όσο και ολόκληρη την Ελλάδα και κατάφερε να ακουστεί ο Ελληνικός Εθνικός Ύμνος. Ο Ν.Ο.Ι. αισθάνεται υπερήφανος για όλα τα παιδιά του σωματείου, που με το ήθος τους και μέσα από σκληρή προπόνηση και προσπάθεια δικαιώνονται για τους κόπους τους.