Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ Βραδιές κινηματογράφου

Το αριστούργημα του Φράνσις Φορντ Κόπολα, ένα αριστοτεχνικό νεο-νουάρ για το τέλος της ιδιωτικότητας και την προσωπική ευθύνη. Χρυσός Φοίνικας στo Φεστιβάλ Καννών, 3 υποψηφιότητες για Οσκαρ και 4 Χρυσές Σφαίρες. Σε επανέκδοση με νέες ψηφιακές κόπιες. Τετάρτη 21 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο για όλους και όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για όμορφες κινηματογραφικές βραδιές.”

Γ.Θεοδώρου -Αρνητικός ο αντίκτυπος για το κίνητρο άδειας 5 ημερών για τον εμβολιασμό

“Το θετικό είναι ότι θα μπορούν στρατιωτικοί και στρατιώτες που κάνουν την θητεία τους να εμβολιαστούν μέσα στα στρατόπεδα. Δηλαδή αυτό είναι ένα θετικό μέτρο για να αποφύγουμε την ταλαιπωρία μέχρι τώρα, αλλά και τον χρόνο για ένα ραντεβού για τον εμβολιασμό. Τώρα το άλλο που άκουσα από τον Υπουργό Υγείας για τις 5 μέρες άδεια τιμητική που θα δοθούν στα στελέχη ή στους στρατιώτες που θα εμβολιαστούν απ’ ό,τι είδα και στα κοινωνικά δίκτυα υπάρχει αρκετή αντίδραση από την πλειοψηφία των συναδέλφων. Ξέρετε τι γίνεται;

Όταν μας χρωστούν απαλλαγές για τις υπηρεσίες, όταν από πέρυσι από την επιφυλακή πήραμε πολύ ελάχιστα χρήματα, μας χρωστούν ,και δίνουμε μάχη για την νυκτερινή αποζημίωση, αυτό το δικαίωμα βάσει νόμου, και ξαφνικά να σου λένε πάρε 5 μέρες άδεια για τον εμβολιασμό ,αυτό πραγματικά έχει αρνητικό αντίκτυπο στους συναδέλφους. Ο κάθε συνάδελφος γνωρίζει αν πρέπει να κάνει εμβολιασμό ή όχι ,και δεν χρειάζεται αυτό το κίνητρο ειδικά για τους μόνιμους Στρατιωτικους στις Ένοπλες Δυνάμεις”.
Αυτά υπογράμμισε ο Γιώργος Θεοδώρου Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Ηπείρου ,σε συνέντευξή του στην εκπομπή “ό,τι πεις εσύ” (Γιώργος Γκόντζος), στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων.

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι στην 8η Ταξιαρχία Ηπείρου το ποσοστό εμβολιασμένων είναι πάνω από το 50% και διατύπωσε την άποψη πως είναι απαραίτητη η ενημέρωση από την Πολιτεία στις ΕΔ για το εμβόλιο,με την επισήμανση ότι “ο υποχρεωτικός εμβολιασμός να μείνει έξω από τις Ε.Δ. και από την κοινωνία”

Στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων
Έριχνε απορρίμματα σε χαράδρα
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βορείων Τζουμέρκων, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, ταυτοποίησαν τα στοιχεία ημεδαπού σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Ειδικότερα, μετά από μεθοδική έρευνα που διεξήγαν αστυνομικοί σχετικά με περιστατικό περιβαλλοντικής ρύπανσης που έγινε στην περιοχή Μηλιές του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος κατά το τελευταίο τρίμηνο προέβη τρεις φόρες σε απόρριψη απορριμμάτων, κυρίως ηλεκτρικών συσκευών, σε χαράδρα της περιοχής. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Προτεινόμενα για εσάς