Ξενοδοχείο “Βυζαντινό”

Θερινός κινηματογράφος την Τετάρτη, 22/6 ώρα 21.00, στο κήπο του Ξενοδοχείου Βυζαντινό.
Είσοδος ελεύθερη.
Δροσερές βραδιές με φίλους

Εκδήλωση στην Αγία Θεοδώρα
Ο σύλλογος φίλων Ιερού βυζαντινού Ναού Αγίας Θεοδώρας Άρτας σας προσκαλεί την 23
Ιουνίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 το βράδυ στην πλατεία Αγίας Θεοδώρας όπου θα
αναβιώσει το έθιμο του Αη Γιάννη Ριγανά.
Ενορίτες φέρνουν τα μαγιάτικα στεφάνια στα οποία μπαίνει φωτιά και όλοι μικροί μεγάλοι
πηδούν πάνω από τη φωτιά για τύχη και ευλογία όπως ορίζει η παράδοση.
Αμέσως μετά την αναβίωση του εθίμου ακολουθεί μουσική εκδήλωση με την ρεμπέτισσα
Μαριώ. Οι τιμές είναι προσιτές για όλους.

Εθελοντική Αιμοδοσία από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Άρτας
Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Άρτας τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη και διοργανώνει αιμοδοσία την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, από τις 9:30 έως τις 13:30, στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας.
Η προσφορά αίματος είναι μια πράξη αλληλεγγύης
Με τη συμμετοχή σου σώσε ζωές

Δήμος Ιωαννιτών: Σε διαβούλευση η μελέτη για την ελεγχόμενη στάθμευση
Σε δημόσια διαβούλευση τίθεται η μελέτη για την ανάπτυξη και την διεύρυνση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στην πόλη των Ιωαννίνων.
Η μελέτη είχε παραληφθεί από την Οικονομική Επιτροπή στις αρχές Μαΐου.
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά την σημερινή της συνεδρίαση έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του Αντιδημάρχου Γιώργου Αρλέτου να προηγηθεί η δημόσια διαβούλευση πριν την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και την λήψη αποφάσεων.
Έτσι η μελέτη θα αποσταλεί στην Επιτροπή Διαβούλευσης και παράλληλα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου ώστε να μπορούν να λάβουν γνώση οι πολίτες και να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Διανομές ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας
Η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας της Περιφέρειας Ηπείρου, ως επικεφαλής Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης, η οποία υλοποιεί δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), καλεί τους δικαιούχος του Κ.Ε.Α. οι οποίοι:
1. Έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ
2. Συμπεριλαμβάνονται στο πίνακα εγκριθέντων (ασχέτως αν η συνταγή αφορά διανομή Ιουνίου 2022, αφορά τους εγκριθέντες για τον μήνα Απρίλιο 2022 σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία) για την παραλαβή της ποσότητας που τους αναλογεί σε κοτόπουλο (2 kg)
Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν από την Δευτέρα 20 Ιουνίου 2022 έως την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022.
Για τον τρόπο, τον τόπο και τις τηρούμενες διαδικασίες κατά την διανομή υπεύθυνοι είναι οι αρμόδιοι Δήμοι – Κοινωνικοί Εταίροι.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα πους τους αναλογεί: α). με την επίδειξη του δελτίου ταυτότητας και του ΑΜΚΑ και β). με εξουσιοδότηση που να φέρει βεβαίωση γνησίου υπογραφής από αρμόδια Αρχή με επίδειξη της ταυτότητας από τον εξουσιοδοτούμενο.
Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του Νέου Κορονοϊού COVID-19, που έχουν τεθεί από την Κείμενη Νομοθεσία.