Οι κλέφτες ήταν… οι ίδιοι οι εργαζόμενοι

Εξιχνιάστηκε άμεσα κλοπή από επιχείρηση στην Άρτα

Χρηματικό ποσό -3.350- ευρώ, αφαίρεσαν από επιχείρηση της Άρτας δύο ημεδαποί που συνελήφθησαν για την υπόθεση, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Όπως αποδείχτηκε, ήταν εργαζόμενοι στην επιχείρηση και τώρα κατηγορούνται για κλοπή και παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων.
Πιο συγκεκριμένα, η μεθοδική έρευνα και οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση κλοπής χρηματικού ποσού από επιχείρηση και στη σύλληψη δύο ημεδαπών, που κατηγορούνται για κλοπή και παραβάσεις περί ναρκωτικών και όπλων.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, στις 02-11-2020 μετά τα μεσάνυχτα πραγματοποιήθηκε κλοπή σε επιχείρηση στην Άρτα, από όπου αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των -3.350- ευρώ.
Η αστυνομική έρευνα οδήγησε στα ίχνη των δύο ημεδαπών, εργαζόμενων της επιχείρησης, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 03-11-2020 το απόγευμα στην Άρτα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Επιπρόσθετα, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατασχέθηκε σακούλα που κατείχαν, που περιείχε:
• χρηματικό ποσό -2.833- ευρώ (μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού),
• συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -22,45- γραμμαρίων,
• γυάλινη συσκευή καπνίσματος,
• μεταλλικό τρίφτη,
• σουγιά και
• ταμειακές αποδείξεις της επιχείρησης.
Το χρηματικό ποσό και οι αποδείξεις αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Προτεινόμενα για εσάς