Ο Δήμος Αρταίων συμμετέχει σε δράσεις ενημέρωσης για τη δωρεά οργάνων

Στην αίθουσα «ΔΙΩΝΗ» η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη

Ο Δήμος Αρταίων, οι εκδόσεις ΤΟΠΟΣ, το βιβλιοπωλείο «η Πολυθρόνα του Νίτσε» και το Επιμελητήριο Άρτας, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Στρατούλη: «Όταν γεννιέσαι τρεις φορές, Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021, στις 06:30 μμ, στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ του συνεδριακού κέντρου του Δήμου Αρταίων, με την τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων.
Στην εκδήλωση, θα είναι παρών ο συγγραφέας του βιβλίου Δημήτρης Στρατούλης, μεταμοσχευμένος εκ νεφρού δυο φορές, π. βουλευτής και υπουργός.

Ομιλητές θα είναι:
Ο Δρ. Εντατικολόγος, Διευθυντής Μονάδος Εντατικής Θεραπείας Νοσοκομείου Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ
Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Νοσοκομείου Άρτας, Ηλιάνα Καϊντάση,
Ο Πρόεδρος Συλλόγου Νεφροπαθών Άρτας, Σωτήρης Ζάχαρης.
Χαιρετισμό θα απευθύνουν:
Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης
Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Άρτας, Ιωάννης Γκολομάζος
Ο Διοικητής Γενικού Νοσοκομείου Άρτας,Ευάγγελος Ντάκουλας
Η Βάσω Αμπελογιάννη, Μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής Νοσοκομείου Άρτας, μέλος Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ, θα είναι συντονίστρια της εκδήλωσης.
Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η Ελένη Θεοδώρου,εκπαιδευτικός – φιλόλογος.

Διήμερο εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο από το Κέντρο Πρόληψης

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Άρτας στο πλαίσιο της ανάπτυξης των προγραμμάτων του στη σχολική κοινότητα για το έτος 2021-22 θα πραγματοποιήσει διήμερο εκπαιδευτικό βιωματικό σεμινάριο στήριξης των εκπαιδευτικών της Α΄/ θμιας εκπαίδευσης στις 19& 21 Οκτωβρίου 2021.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς που θα υλοποιήσουν με τους μαθητές τους θεματικές από τα «Εργαστήρια Δεξιοτήτων».
Το Πρόγραμμα Σεμιναρίου για τη 2η μέρα 21 Οκτωβρίου 2021& ώρα 6:00 μ.μ.- 8:00 μ.μ. περιλαμβάνει την
«Εφαρμογή των προγραμμάτων με τους μαθητές»
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα ακολουθήσει η αποστολήτουηλεκτρονικού συνδέσμου συμμετοχής. Τα προγράμματα θα υποστηριχθούν και σε επίπεδο οικογένειας με βιωματικά σεμινάρια για τους γονείς των μαθητών. Οι υπηρεσίες παρέχονται Δωρεάν.

Προτεινόμενα για εσάς