ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στη πόλη των Ιωαννίνων

Με περισσότερους από 650 συνέδρους να συμμετέχουν δια ζώσης πραγματοποιήθηκε το 41ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας στη πόλη των Ιωαννίνων.
Ολόκληρη η Γαστρεντερολογική επιστημονική κοινότητα με τη δυναμική συνεργασία της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του ΠΓΝΙ συμμετέχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα επιστημονικά συνέδρια της χώρας μας κατακλύζοντας το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου DuLac.

Μεταξύ των συμμετεχόντων συγκαταλέγονται κορυφαίοι ειδικοί από διάφορα Πανεπιστημιακά και Νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας σε ένα εξαιρετικά δομημένο πρόγραμμα 4ημερών.
Οι πρόεδροι του συνεδρίου κ. κ. Δημήτριος Χριστοδούλου, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας του ΠΓΝ Ιωαννίνων και Ιωάννης Βλαχογιαννάκος, Καθηγητής Γαστρεντερολογίας, Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ ευχαρίστησαν όλους τους συνέδρους που συμμετέχουν ενεργά και παρά τις συνθήκες που επηρέασαν τις διοργανώσεις βρίσκονται στα Ιωάννινα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις ιατρικών συνεδρίων που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Την εναρκτήρια τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Ιωαννίνων, κ. Μάξιμου, Πανοσιολογιότατος κ. Θωμάς Ανδρέου, η Αντιπεριφερειάρχης σε θέματα πρόνοιας, κοινωνικής αλληλεγγύης, συνοχής και δημόσιας υγείας, κυρία Αγνή Νάκκου, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κύριος Μωυσής Ελισάφ, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγητής κύριος Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, κύριος Γιάννης Καρβέλης, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστήμιου Ιωαννίνων, καθηγητής κ. Ιωάννης Γεωργίου, και η Πρόεδρος του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγήτρια κυρία Άννα Μπατιστάτου.

Προτεινόμενα για εσάς