Περιοδείες Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια

Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια συνοδευόμενη από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής επισκέφθηκε την Παντάνασσα και το Χανόπουλο, όπου έγινε πλατιά συζήτηση με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής.
Για πρωτομαγιά

Η υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια, δήλωσε για τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς: « Δεν επιτρέπουμε στην ιστορία να σταματήσει, δεν βολευόμαστε, μπροστά με ενότητα για την Νίκη! Σαν υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας, συμμετείχαμε αγωνιστικά στην εκδήλωση για την εργατική πρωτομαγιά».

ΔΕΔΔΗΕ: Θερινό Νυχτερινό τιμολόγιο ρεύματος από 01-05-2019
Ο Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) υπενθυμίζει στους καταναλωτές, που κάνουν χρήση του οικιακού τιμολογίου με χρονοχρέωση (μειωμένο – νυχτερινό), ότι για την καλοκαιρινή (θερινή) περίοδο, από 1 Μαΐου 2019 έως 31 Οκτωβρίου 2019, το συνεχές ωράριο θα ισχύει από 23:00 έως 07:00, όπως κάθε χρόνο.
Καταναλωτές που επιθυμούν να έχουν περισσότερη ενημέρωση για το θέμα αυτό μπορούν να ζητήσουν τα σχετικά πληροφοριακά έντυπα από τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ
Διαδικασία Χορήγησης 
Ο ΔΕΔΔΗΕ μπορεί να εγκαταστήσει στην παροχή ρεύματος μετρητή με χρονοχρέωση, δηλαδή μετρητή ο οποίος μετρά χωριστά την κατανάλωσή του σε δυο χρονικές ζώνες, τη ζώνη κανονικής χρέωσης (ημερήσια ζώνη) και τη ζώνη μειωμένης χρέωσης (νυκτερινή ζώνη).
Τα τιμολόγια χρέωσης της ζώνης κανονικής χρέωσης και της ζώνης μειωμένης χρέωσης καθορίζονται από τους Προμηθευτές Ηλεκτρικής Ενέργειας
Στην περίπτωση που επιθυμείτε μετρητή με χρονοχρέωση, μπορείτε:
να επισκεφθείτε οποιοδήποτε γραφείο εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας μαζί σας έναν λογαριασμό ρεύματος, την αστυνομική σας ταυτότητα και αποδεικτικό του ΑΦΜ σας και να υποβάλετε τη σχετική αίτηση, εφόσον ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδεται στο όνομά σας, ή
να υποβάλετε την αίτησή σας τηλεφωνικά στο 11500, εφόσον ο λογαριασμός ηλεκτρικού ρεύματος εκδίδεται στο όνομά σας.
Κόστος
Η συμμετοχή στις δαπάνες για την εγκατάσταση μετρητή με χρονοχρέωση ανέρχεται σε 34,00 € συν ΦΠΑ.

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΤΑΣ
Γνωρίζουμε τα Μνημεία της Άρτας
Στο πλαίσιο της δράσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Άρτας με τίτλο Γνωρίζουμε τα Μνημεία της Άρτας θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Άρτας τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00
Το κοινό θα ξεναγήσει ο αρχαιολόγος της Υπηρεσίας κ. Άρης Βάσιος

Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας
12/05 Βουραϊκός: Στο δρόμο του Οδοντωτού
Η διάσχιση του Βουραϊκού είναι μια ξεχωριστή εμπειρία κατά μήκος των γραμμών του τρένου. Μπροστά μας ξεδιπλώνονται καταρράκτες, στοές, εγκαταλελειμμένα πετρόχτιστα σπίτια, βράχια σμιλεμένα από τη δύναμη του νερού και εναέριες γέφυρες.
Ελάτε να πεζοπορήσουμε στο φαράγγι που σύμφωνα με τη μυθολογία άνοιξε ο Ηρακλής για να μπορέσει να φτάσει στη θάλασσα και να συναντήσει την αγαπημένη του Βούρα.
Φέτος ο σύλλογός μας θα συμμετέχει στην Πανελλήνια κατάβαση του Βουραϊκού η οποία συγκεντρώνει πεζοπόρους από όλη την Ελλάδα.
Βαθμός Δυσκολίας: 2
Ώρες πορείας: περίπου 6 ώρες
Αρχηγός: Λεωνίδας Σπαής (τηλ. 6944974151)
Αναχώρηση: 6:00 Κυριακή από το δημοτικό πάρκινγκ στην πλατεία Ζέρβα

Προτεινόμενα για εσάς