Πλημμύρισαν από ΟΡΓΗ οι δρόμοι της ΑΡΤΑΣ

Ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΡΤΑΣ

Με τη συμμετοχή όλων σχεδόν των φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μια ακόμη μαζική και μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση την τελευταία δεκαετία. Ένα ανθρώπινο ποτάμι με χιλιάδες κόσμου και απεργούς ήταν η απεργιακή συγκέντρωση στην Άρτα, όπου ξεχώρισε ξανά η μαζική συμμετοχή μαθητών και φοιτητών της πόλης από όλα τα σχολεία και τις σχολές.
Στη συγκέντρωση στην πλατεία Κιλκίς χαιρέτισαν ο Χουλιάρας Δημήτρης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπόρων – Βιοτεχνών Άρτας, ο Γιώργος Θεοδόσης, πρόεδρος της Ένωσης Φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας, η Βάσω Αμπελογιάννη, εκ μέρους της ΑΔΕΔΥ, ο Παπαδόπουλος Πέτρος, Γενικός Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, η Στάμου Κωνσταντίνα, μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου Γεωπονίας, η Τατσιοπούλου Κατερίνα, από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Άρτας. Η κεντρική ομιλία έγινε από τον Κατσαρό Αλέξη, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου.
Η πορεία είχε χαρακτηριστικό παλμό, με το συνθήματα «Στείλε όταν φτάσεις, δεν έφτασε ποτέ, εκδίκηση θα πάρουμε για σένανε μικρέ», «Οι ράγες του κέρδους βάφονται με αίμα, μ’ αγώνα θα δικαιωθούν τα θύματα στα τρένα», «Ρεαλισμός δεν είναι να κάτσουμε στα αυγά μας, είναι να παλέψουμε τα δικαιώματά μας» να επικρατούν.
Η πορεία κατέληξε στην περιφερειακή οδό με συμβολικό αποκλεισμό της.