Σε κλίμα συναίνεσης και ενθουσιασμού η Γενική Συνέλευση του ΠΣΗΕ

Σε κλίμα συναίνεσης και ενθουσιασμού πραγματοποποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού η οποία έλαβε χώρα στα Γιάννενα την Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 και στους χώρους του Ξενοδοχείου GrandSerai, όπως είχε οριστεί στο 5ο Τακτικό Συνέδριο.
Όπως σημειώνεται και σε σχετική ενημέρωση, ο πρόεδρος του ΠΣΗΕ κ. Δήμου εκ μέρους του Δ.Σ. έκανε τον απολογισμότων πλούσιων δράσεων του τελευταίου έτους και ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμόςαπό τον Ταμία κ. Ηλία Γαλανό. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και αναφέρθηκαν τα προβλήματα τα οποία δεν επέτρεψαν να πραγματοποιηθούν οι εκλογές τα τελευταία χρόνια και για το λόγους αυτούς ψηφίστηκε τροπολογία στο ισχύον καταστατικό με την οποία δίνει την δυνατότητα όταν συντρέχουν ειδικές συνθήκες να διεκπεραιώνονται η αρχαιρεσίες διαδικτυακά.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη τριετία
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως ακολούθως:
ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ:
Πρόεδρος: Χρυσόστομος Δήμου
Αντιπρόεδρος: Ελευθέριος Δημητρίου
Γενικός Γραμματέας: Σπύρος Κωσταδήμας
Ειδικός Γραμματέας: Παναγιώτης Μπουζιούρης
Ταμίας: Ηλίας Γαλανός
Βοηθός Ταμία: Εύα (Ευανθία) Καντλή
Εκπρόσωπος Τύπου & Επικοινωνίας: Θεοφάνης Καλυβιώτης
ΜΕΛΗ:
Βάσει του άρθρου 9 του Καταστατικού το Δ.Σ. συμπληρώνεται από τους προέδρους των Πανηπειρωτικών Ομοσπονδιών καθώς και από τον εκάστοτε πρόεδρο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Επικεφαλής της εξελεγκτικής Επιτροπής εκλέχθηκε ο κ. Σταύρος Ζιώγας.
Της Γεν. Συνέλευσης προήδρευσε ο κ. Γαλανός Ηλίας και της Εφορευτικής Επιτροπής οκ. Παναγιώτης Τσέπης.