Στέφανος Σπηλιάς

Ως υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΤΑΙΩΝ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, συμπορεύεται στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ο Στέφανος Σπηλιάς (υπάλληλος νοσοκομείου Θεσσαλονίκης – ηλεκτρολόγος), φιλοδοξώντας την επομένη των εκλογών, να προσφέρει μέσα από την Δημοτική Κοινότητα, στους κατοίκους της πόλης της Άρτας.

Έτσι κι αλλιώς, άνθρωπος της προσφοράς, ο Στέφανος Σπηλιάς, δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με τα κοινά, αφού έχει πολυετή συμμετοχή σε Συλλόγους. Έγγαμος και πατέρας 3 παιδιών ο Στέφανος Σπηλιάς του Λάμπρου, με τόπο κατοικίας τους Αγίους Αναργύρους, νυν Υπάλληλος γενικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, είναι Ηλεκτρολόγος εσωτερικών ηλεκτρικών εγκαταστάσεων με εξειδίκευση στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις κίνησης και στους αυτοματισμούς, επί 25 έτη. Πτυχιούχος ψυκτικός με πολυετή εμπειρία και επιμόρφωση σε Ελλάδα και Κύπρο .Συνεργάτης επιχείρησης εμπορίου ηλεκτρολογικού υλικού.
Μέλος Συλλόγου Αγίων Αναργύρων ο Στέφανος Σπηλιάς, έχει διατελέσει μέλος Συλλόγου ηλεκτρολόγων , αλλά και μέλος Συλλόγου ψυκτικών, επικοινωνεί με τους συμπολίτες του ζητώντας την ψήφο τους, αφού πιστεύει πως μπορεί να είναι δίπλα τους και να στηρίξει κάθε προσπάθεια, για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των κατοίκων και της καθημερινότητας των συμπολιτών του.

Το Σάββατο 13 Απριλίου το ετήσιο Δημοτικό Μνημόσυνο
Το καθιερωμένο Δημοτικό Μνημόσυνο θα τελεστεί το Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 9 στο πρωί στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων του Κοιμητηρίου της Άρτας.
Το ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο τελείται (βάσει της αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρταίων 161/14-03-1946) για την ανάπαυση των ψυχών προσφιλών μας, των πεσόντων για την πατρίδα κατά τους απελευθερωτικούς πολέμους του Έθνους και των ταφέντων στο κοιμητήριο Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών, καθώς και των αείμνηστων Ευεργετών και Δωρητών του Δήμου, της Πόλεως και των διατελεσάντων Δημάρχων.

Καραγκιόζης του Μακρή στο θέατρο «Έκφραση»
Ο Καραγκιόζης του Μακρή έρχεται στα Ιωάννινα, στο θέατρο «Έκφραση» (Αραβαντινού 14) για 2 παραστάσεις. Αυτήν την Κυριακή 14 Απριλίου στις 4:30 & στις 6:00 το απόγευμα «Ο Καραγκιόζης Μποξέρ».
Δώρο σε κάθε παιδί!
Γεν. Είσοδος 5€
Πληροφορίες: 6951-219739
Λίγα λόγια για το έργο:
Στην πόλη καταφθάνουν οι καλύτεροι παλαιστές, πυγμάχοι και μποξέρ απ’ όλον τον
κόσμο. Η αφορμή; Μα φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών που
διοργανώνει ο Πασάς. Το έπαθλο; Ένα αμύθητο ποσό, αιώνια δόξα, πλούσια δώρα καθώς και η Βεζυροπούλα, η οποία θα παντρευτεί τον νικητή των αγώνων. Ο αγαπημένος μας ήρωας, ο Καραγκιόζης, σκέφτεται να συμμετάσχει και να κερδίσει ώστε να γεμίσει την μόνιμα άδεια κοιλιά του. . . Θα καταφέρει άραγε να νικήσει όλους αυτούς τους αήττητους μαχητές και τελικά να στεφθεί πρωταθλητής; Σας περιμένουμε μικρούς και μεγάλους στις καινούριες περιπέτειες του Καραγκιόζη και της παρέας του!

Διήμερη Εθελοντική Αιμοδοσία 
Ενόψει των αναγκών του Πάσχα, ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, διοργανώνει διήμερη εθελοντική αιμοδοσία. Καλεί όλους τους πολίτες του Νομού να προσέλθουν το Σάββατο 20 Απριλίου και την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 από τις 10:00 έως τις 14:00 στο γραφείο του Συλλόγου, Σκουφά 79.
Συμμετέχουν και στηρίζουν οι παρακάτω φορείς:
Ιερά Μητρόπολις Άρτης
Εμπορικός Σύλλογος
Ιατρικός Σύλλογος Άρτας
Ιατρική Εταιρεία Άρτας
Κέντρο Υγείας Άρτας
Φαρμακευτικός Σύλλογος Άρτας
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός-Περιφερειακό Τμήμα Άρτας
Σύλλογος Φίλων Βυζαντινού Ναού Αγίας Θεοδώρας
Δικηγορικός Σύλλογος Άρτας
Σύλλογος Μονογονεϊκών Οικογενειών Ν. Άρτας
Εταιρεία Προστασίας Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία
Ορειβατικός Σύλλογος Άρτας
Για μια πόλη αυτάρκη σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας

Εκδήλωση, του Συλλόγου «Περί βιβλίου» Φιλιππιάδας
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου ο Σύλλογος » Περί Βιβλίου » συνεργαζόμενος με το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο της Φιλιππιάδας, το Δημοτικό Σχολείο της Νέας Κερασούντας και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιππιάδας φιλοξενεί την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 10:00 στην Παιδόπολη της λίμνης Ζηρού τη βραβευμένη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση.
Η συγγραφέας θα παρουσιάσει τα βιβλία της » Όταν έφυγαν τα αγάλματα » και » Το αγόρι στο θεωρείο » στο πλαίσιο μιας γιορτής αφιερωμένης στο παιδικό- εφηβικό βιβλίο για τους μαθητές της πόλης της Φιλιππιάδας.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. καλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους του Συλλόγου να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη γιορτή και να γνωρίσουν από κοντά τη συγγραφέα Αγγελική Δαρλάση.

Ν. Κοτζιάς και Π. Νούτσος για τον πολιτισμό και την Αριστερά
Ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης παρευρέθηκε στην παρουσίαση των βιβλίων «Αυτοβιογραφίας αφορμές» και «Χρόνοι επανεκκίνησης» του ομότιμου καθηγητή Κοινωνικής και Πολιτικής Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Παναγιώτη Νούτσου.
Η παρουσίαση έγινε από τον Νίκο Κοτζιά στο Polis Art Café της Στοάς Βιβλίου, με μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων των γραμμάτων και των τεχνών. Ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία κατατέθηκαν έντονοι προβληματισμοί για την επανασύνδεση της σύγχρονης Αριστεράς με τον πολιτισμό.

Στον ΕΦΕΤ η κ. Τελιγιορίδου για τους ελέγχους τροφίμων
Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΕΦΕΤ κ. Πολυχρόνη Πολυχρονίου και τον Αντιπρόεδρο κ. Διονύση Βλάχο και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Οργανισμού και τους ελέγχους στα τρόφιμα ενόψει της πασχαλινής περιόδου.
Η Υφυπουργός συνεχάρη για τις μέχρι τώρα ενέργειες του και ζήτησε την εντατικοποίηση των ελέγχων ενόψει της Πασχαλινής περιόδου.
Σε δήλωση της η κ. Τελιγιορίδου τόνισε:

ΕΙΠΑΝ

«Με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, εντάσσεται στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2019 το έργο που αφορά τη βελτίωση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Αστροχωρίου – Μεγαλόχαρης (Β’ φάση) στον Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, με τον προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 5.000.000 Ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου. Για το εν λόγω έργο είχε δεσμευτεί ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή (…) Η Κυβέρνηση αποδεικνύει τα τελευταία τέσσερα χρόνια την ιδιαίτερη βαρύτητα που δίνει στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές μέσα από την έντονη και συστηματική δουλειά που καταβάλλει για την ανάδειξη αυτών των περιοχών και την ουσιαστική και με σεβασμό στο περιβάλλον ανάπτυξή τους.
Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας.

«Ο ΕΦΕΤ με συνέπεια και ευθύνη ανταποκρίνεται στην προστασία των καταναλωτών όσον αφορά την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων. Οι έλεγχοι που γίνονται εξασφαλίζουν τη δημόσια υγεία και αποτρέπουν τα φαινόμενα εξαπάτησης του καταναλωτικού κοινού. Ο ΕΦΕΤ σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ εγγυάται το υψηλό επίπεδο Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων και υποστηρίζει με εντατική προσπάθεια την συνεχή προστασία των καταναλωτών.»
η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου από τα γραφεία του ΕΦΕΤ.

Προτεινόμενα για εσάς