Συγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ των Πυροσβεστών Ηπείρου

Στις 16 Μαΐου 2022 στα Ιωάννινα συνεδρίασε το νέο Δ.Σ. της Ε.Υ.Π.Σ. Περιφέρειας Ηπείρου με θέμα την «Συγκρότηση σε σώμα».
Τα εκλεγμένα μέλη από τις αρχαιρεσίες της 9ης και 10ης Μαΐου 2022 ψήφισαν για την εκλογή προέδρου το Δ.Σ. ως εξής:
Προέδρος: Βράστος Βασίλειος
Αντιπρόεδρος: Λάμπρου Παναγιώτης
Γενικός Γραμματέας: Νάστας Ιωσήφ
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Κουτσιαύτης Σωτήριος
Οργανωτικός Γραμματέας: Γεωργόπουλος Ευάγγελος
Ταμίας: Κοντζαμοράτγλου Μάριος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Κοσμάς Ιωάννης
Σύμφωνα με την διαδικασία τακτικά μέλη του Δ.Σ. ορίζονται:
Μέλος: Βλάχος Δημήτριος
Μέλος: Κουρτσινόγλου Ααρών

Κώστας Μπάρκας: Η πρωτοφανής συμμετοχή των πολιτών είναι μήνυμα πολιτικής αλλαγής
Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τις χιλιάδες των πολιτών, που συμμετείχαν μαζικά και επιδοκίμασαν την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, να στείλουμε μήνυμα πολιτικής αλλαγής.
Τα χίλια νέα μέλη στον Νομό μας και τα πάνω από εκατόν δέκα χιλιάδες νέα μέλη σε όλη τη χώρα είναι η απτή απόδειξη της ανάγκης για ένα σύγχρονο και ριζοσπαστικό κόμμα, που θα οδηγήσει στην πολιτική ανατροπή, δίνοντας τέλος στη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.
Θέλω να ευχαριστήσω τις οργανώσεις και τα μέλη του κόμματος, που οργάνωσαν και εκτέλεσαν άψογα πρωτόγνωρες για κομματικό σχηματισμό εκλογικές διαδικασίες, με αποτέλεσμα σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία των εκατόν εβδομήντα δύο χιλιάδων νέων μελών να είναι οργανωτικά ένα άλλο κόμμα, παγιώνοντας περίτρανα τη θέση του ως ο εκφραστής της προοδευτικής παράταξης στη χώρα.

Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών εόρτασε τον Άγιο Δονάτο, προστάτη της Θεσπρωτίας
Την Κυριακή, 15 Μαίου 2022, ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών εόρτασε τον Άγιο Δονάτο, προστάτη της Θεσπρωτίας, στον φιλόξενο Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών με θρησκευτική ευλάβεια τελώντας παράλληλα δοξολογία και αρτοκλασία. Για τις ανάγκες του εορτασμού μεταφέρθηκε από τις Μυροφόρες Εγλυκάδας η εικόνα του Αγίου Δονάτου, δωρεά της Αρετής Καραμπίνα -Χασαποπούλου στην μνήμη του ανδρός της Δονάτου Καραμπίνα για τον οποίο η οικογένεια τέλεσε και μνημόσυνο. Ο Πανηγυρικός της ημέρας για τον βίο και τα θαύματα του Αγίου ανεγνώσθη από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Χάιδα Σπυρίδωνα.
Στον εορτασμό παρευρέθηκε πλήθος πιστών, το ΔΣ του Πανηπειρωτικού καθώς και μέλη του Συλλόγου. Μετά το πέρας του εκκλησιασμού προσφέρθηκε από τον ιερέα του Ναού, πατέρα Κωνσταντίνο Αθανασόπουλο, καφές και κεράσματα τόσο στο ΔΣ όσο και στα μέλη του Πανηπειρωτικού. Ο Άγιος Δονάτος βοήθειά μας. Να χαρίζει υγεία και ευλογία!