Συγχαρητήρια επιστολή ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο επικεφαλής της παράταξης Επιμελητηριακή Αλλαγή Δημήτρης Χουλιάρας και τα εκλεγμένα μέλη της, με ιδιαίτερη χαρά συγχαίρουν δύο μέλη της παράταξης για τις νέες τους θέσεις :
Τον Γιώργο Μανιώτη που εκλέχθηκε πρόεδρος στην Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Άρτας και τον Αποστόλη Πλατσούκα που εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άρτας.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις νέες τους θέσεις και θα είμαστε δίπλα τους για κάθε είδους συνεργασία.

Απάντηση Απ. Πλατσούκα σε συγχαρητήρια Δημ. Χουλιάρα

Θέλω να ευχαριστήσω, τον πρόεδρο και τα μέλη της “Επιμελητηριακής Αλλαγής” για τις ευχές που μου απέστειλαν, μέσω δελτίου τύπου, για τη θέση του αντιπροέδρου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, θέση που υπέδειξε η παρατάξη μου, και με τίμησε με τη ψήφο του όλο το Δημοτικό Συμβούλιο.
Θέλω όμως να ενημερώσω τους συνδημότες μου ότι εδώ και 6 μήνες έχω παραιτηθεί από εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Αρτας άρα και από μέλος της παράταξης “Επιμελητηριακή Αλλαγή”.
Οι υποχρεώσεις που προκύπτουν ως εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος είναι πολλές.
Συνεχίζω να παλεύω πλέον ΜΟΝΟ από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που με τίμησαν οι συνδημότες μου με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.
Μέσω της παράταξής μου “Δημοτική Αναγέννηση” και της επικεφαλής μας Τζένης Ταπραντζή Κοίλια θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο μας..
Με τιμή
Απόστολος Πλατσούκας
Υ.Γ Απάντηση στο δελτίο τύπου του κ.Χουλιάρα προέδρου Επιμελητηριακής Αλλαγής

Ανταπάντηση Δημήτρη Χουλιάρα
Μας προκαλεί μεγάλη έκπληξη πως μια συγχαρητήρια επιστολή της Επιμελητηριακής Αλλαγής προς τον κύριο Αποστόλη Πλατσούκα για την νέα του θέση του ως Αντιπρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άρτας τον ‘διέγειρε’ για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα να βγάλει δελτίο τύπου.
Στο οποίο να ενημερώνει τους συνδημότες του ότι έχει 6 μήνες που έχει παραιτηθεί από εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου άραγε και από την Επιμελητηριακή Αλλαγή λόγω υποχρεώσεων του ως Δημοτικός Σύμβουλος.
Να θυμίσουμε λοιπόν στον φίλτατο Αποστόλη που λόγω του επιβαρημένου προγράμματος που έχει του διέφυγαν ορισμένα πράγματα.

1. Στην παραίτηση του που έδωσε στο Επιμελητήριο αναφέρει ότι παραιτείται από μέλος του ΔΣ, δεν αναφέρει σε κανένα σημείο ότι παραιτείται από την παράταξη Επιμελητηριακή Αλλαγή, η οποία παράταξη περιλαμβάνει τα εκλεγμένα αλλά και τα μη εκλεγμένα μέλη. Επειδή λοιπόν δεν πήραμε καμία παραίτηση σαν παράταξη μέχρι σήμερα, τον θεωρούμε ακόμα ένα από τα αξιολογότατα μέλη μας.
2. Η Επιμελητηριακή Αλλαγή τον ανέδειξε μέσα από τις εκλογές του Επιμελητηρίου και του έδωσε την ποιο σημαντική θέση στο ΔΣ αυτή του υπεύθυνου Γ.Ε.Μ.Η.
3. Την θέση του αυτή στο Γ.Ε.Μ.Η. χρησιμοποίησε και στο βιογραφικό του στις Δημοτικές Εκλογές σαν ένα από τα ‘’όπλα’’ του για να εκλεγεί, και το κατάφερε.
4. Πριν τους δημότες τον τίμησαν με την ψήφο τους τα μέλη του Επιμελητηρίου και μας λυπεί όταν δεν αναφέρεται ότι θα βοηθήσει και αυτά από την θέση του ως δημοτικός σύμβουλος και αναφέρεται μόνο στο καλύτερο μέλλον του δήμου.
5. Σήμερα 10/1/22 ο επικεφαλής της παράταξης Επιμελητηριακή Αλλαγή Δημήτρης Χουλιάρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί σου φίλε μας Αποστόλη για να σου δώσει συγχαρητήρια για την νέα σου θέση και δεν εξέφρασες καμία ανησυχία, αντίθετα δέχτηκες ευχάριστα τις ευχές. Το απόγευμα αισθάνθηκες ότι έπρεπε να ενημερώσεις με Δελτίο Τύπου γιατί ίσως έτσι μπορούσες να ‘εκφραστείς’ καλύτερα!!!

Για να λήξουμε λοιπόν το θέμα που για κάποιο λόγο είχες την ανάγκη να ενημερώσεις τους συνδημότες σου, εμείς θα σε θεωρούμε πάντα ένα φίλο, ένα αξιολογότατο στέλεχος της παράταξης μας που βοήθησες αλλά και βοηθήθηκες απο την παράταξη.
Τέλος σου ευχόμαστε και πάλι συγχαρητήρια στην νέα σου θέση πάντα επιτυχίες και για υψηλότερες θέσεις και ευελπιστούμε για μια πολύ καλή συνεργασία.