Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18/6 η ανοιχτή πολιτική συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αριστεροί, προοδευτικοί και δημοκρατικοί πολίτες της περιοχής μας, έστειλαν με τη μαζική τους παρουσία στη συνέλευση, μήνυμα αισιοδοξίας, αγωνιστικότητας και νίκης για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στη διάρκεια της συνέλευσης έγιναν σύντομες τοποθετήσεις από τους υποψηφίους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην Άρτα Όλγα Γεροβασίλη, Βασίλη Τσίρκα, Γρηγόρη Βλάρα, Ελπίδα Μπέκα και Δημήτρη Τάτση.
Από την εκδήλωση προέκυψε μια εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία που θα οργανώσει τον αγώνα μέχρι τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Ντημπέητ
Εν τω μεταξύ σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, αναφέρονται τα εξής: «Την Πρωτομαγιά, δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Antenna, ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα για 13η σύνταξη». Στις 19 Μαΐου δήλωνε, σε συνέντευξή του στον Star, ότι «είναι άδικο και ανέντιμο, απέναντι στους συνταξιούχους να τους φέρεται κανείς με αυτόν τον τρόπο». Σήμερα, από το ίδιο κανάλι, ο κ. Μητσοτάκης μας είπε ότι, τελικά, αν γίνει πρωθυπουργός, θα συνεχίσει να δίνει αυτό που χαρακτήριζε ως «απόπειρα εξαγοράς». Ταυτόχρονα, ξαναμιλησε για κατάργηση του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ του 6% , δηλαδή για αύξηση σε ΦΠΑ στα φάρμακα και την ενέργεια, που είχε αποσύρει από το πρόγραμμά του, αλλά, αυτή τη φορά, «από το δεύτερο μισό της τετραετίας». Είναι προφανές γιατί κρύβεται, και δεν θέλει ντημπέητ με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο άνθρωπος που αλλάζει προγραμματικές θέσεις ανά τηλεοπτική εμφάνιση, πώς να συζητήσει σε προγραμματικό επίπεδο;».

Περιοδείες και επισκέψεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟ Ν. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Παρασκευή 21/06
Η Μερόπη Τζούφη, ο Χρήστος Μαντάς και η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα επισκεφτούν το Πανεπιστήμιο από τις 9.00.
Ο Γιάννης Στέφος μαζί με τον ΆρηΣπέγγο θα επισκεφτούν το Δημαρχείο, την Περιφέρεια, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης και το κατάστημα του ΙΚΑ στην οδό Φιλικής Εταιρίας.

Πέμπτη 20/06 και Παρασκευή 21/06
Από τις19.00 από το εκλογικό κέντρο θα γίνουν εξορμήσεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ, με τη συμμετοχή υποψήφιων Βουλευτών, στην πόλη των Ιωαννίνων.

Σάββατο 22/06
Ο Γιάννης Στέφος, ο ΆρηςΣπέγγος και η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα επισκεφτούν την περιοχή της Λάκκας Σουλίου.
Ο Χρήστος Μαντάς και η Όλγα Νάσση θα επισκεφτούν χωριά του Πωγωνίου.
Η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα επισκεφτεί χωριά της Παμβώτιδας.
Κυριακή 23/06
Η Μερόπη Τζούφη θα επισκεφτεί χωριά του Ζαγορίου.
Ο Χρήστος Μαντάς και η Όλγα Νάσση θα επισκεφτούν χωριά του Πωγωνίου.
Η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα επισκεφτεί χωριά της Παμβώτιδας.
Δευτέρα 24/06
Ο Χρήστος Μαντάς και η Μερόπη Τζούφη θα επισκεφτούν το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
Ο Γιάννης Στέφος, ο ΆρηςΣπέγγος και η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα περιοδεύσουν στην πόλη των Ιωαννίνων.
Τρίτη 25/06
Ο Χρήστος Μαντάς και η Μερόπη Τζούφη θα επισκεφτούν το Nοσοκομείο Χατζηκώστα.
Ο Γιάννης Στέφος, ο ΆρηςΣπέγγος και η Φανή Αναγνώστου-Κουμπλομάτη θα περιοδεύσουν στην πόλη των Ιωαννίνων.

Προτεινόμενα για εσάς