Σωτήρης Χρηστούλης

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δε χωρούν διαχωριστικές γραμμές και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα

«Η εμπειρία μου και η θητεία πολλών χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση μου έμαθαν ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Ο δημότης σε θέλει δίπλα του, να τον ακούς, να συμμετέχεις ενεργά στα προβλήματά του και όποτε μπορείς να δίνεις λύση. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα στους συμπολίτες μου. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμουν πάντα δίπλα, έτσι θα εξακολουθήσω να είμαι»

τονίζει μιλώντας στην ΗΧΩ ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αρταίων Σωτήρης Χρηστούλης.

Όσο για την επιλογή του να κατέλθει με τον συνδυασμό του νυν Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Χρήστου Τσιρογιάννη, λέει: «παρακολουθώντας και την πορεία του την τελευταία πενταετία, αλλά και ύστερα από συζητήσεις ουσίας που υπήρξαν μεταξύ μας, με έπεισε να συνεργαστώ μαζί του και να πορευτούμε μαζί στην επόμενη θητεία. Πιστεύω ακράδαντα ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δε χωρούν διαχωριστικές γραμμές, και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, την πορεία και παρουσία μας στα κοινά».
Η συνέντευξη του Σωτήρη Χρηστούλη:

Ερ: Επέστρεψες στα κοινά, αλλά έκανες και τη μεγάλη έκπληξη. Γιατί με το Χρήστο Τσιρογιάννη;
Απ.: Η πίεση πολλών φίλων, συνδημοτών δημιούργησαν την ανάγκη να ασχοληθώ και πάλι στο Δήμο Αρταίων, όσο για τη συμμετοχή μου με το συνδυασμό του σημερινού δημάρχου, Χρήστου Τσιρογιάννη, για πολλούς μπορεί να ήταν έκπληξη, αλλά για μένα , παρακολουθώντας και την πορεία του την τελευταία πενταετία, αλλά και ύστερα από συζητήσεις ουσίας που υπήρξαν μεταξύ μας, με έπεισε να συνεργαστώ μαζί του και να πορευτούμε μαζί στην επόμενη θητεία. Πιστεύω ακράδαντα ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση δε χωρούν διαχωριστικές γραμμές, και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα, την πορεία και παρουσία μας στα κοινά.

Ερ.: Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο εκλογικές νόμος θα δυσκολέψει τη διοίκηση των Δήμων. Ποια είναι η δική σου άποψη;
Απ. : Για τον νέο εκλογικό νόμο δεν μπορώ να μιλήσω με σιγουριά. Στην πορεία θα κρίνουμε το αποτέλεσμα. Θα τον δούμε στην εφαρμογή του και τότε θα κρίνουμε το αν πέτυχε ή όχι.

Ερ.: Μετά από κάποια χρόνια, χωρίς ενεργό ανάμειξη, πώς βλέπεις τα πράγματα στο Δήμο Αρταίων;
Απ.: Έγιναν πολύ σημαντικές αλλαγές την τελευταία πενταετία. Σχεδόν υλοποιήθηκε ο προγραμματισμός των έργων που είχε εξαγγείλει η Δημοτική Αρχή. Βάση, λοιπόν, αυτής της πορείας της, θεωρώ ότι η συνέχεια της θα είναι ακόμη πιο δημιουργική με υλοποίηση όλων αυτών των έργων που έχει δρομολογήσει.

Ερ:. Τι ζητούν οι δημότες; Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα προς τους Αρτινούς ενόψει εκλογών;
Απ.: Η εμπειρία μου και η θητεία πολλών χρόνων στην τοπική αυτοδιοίκηση μου έμαθαν ένα πολύ σημαντικό πράγμα. Ο δημότης σε θέλει δίπλα του, να τον ακούς, να συμμετέχεις ενεργά στα προβλήματά του και όποτε μπορείς να δίνεις λύση. Αυτό είναι το δικό μου μήνυμα στους συμπολίτες μου. Όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια ήμουν πάντα δίπλα, έτσι θα εξακολουθήσω να είμαι. Πάντα κοντά σε όλους, κοινωνός στα προβλήματα. Πάντα κοντά και όλοι μαζί να βελτιώσουμε την ζωή μας. Τους ευχαριστώ όλους για την στήριξη στο πρόσωπό μου.

Προτεινόμενα για εσάς