Τζένη Κοίλια-Ταπραντζή: είμαστε στον δεύτερο γύρο, πάμε για μεγάλη νίκη!

Παρουσίασε πρόγραμμα και υποψήφιους σε μεγάλη συγκέντρωση στον ΣΚΟΥΦΑ

«Αυτή ήταν η μεγαλύτερη, μέχρι στιγμής, απάντηση απέναντι στην στασιμότητα στον Δήμο μας…
-1η στάση του ταξιδιού μας ο δεύτερος γύρος, δεύτερη στάση η μεγάλη ΝΙΚΗ!!!

Η μεγάλη συγκέντρωσή μας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 16 Μαίου 2019 για την παρουσίαση του τελικού κομματιού του προγράμματός μας και του ψηφοδελτίου μας στην αίθουσα “Σκουφάς”. Η μεγαλύτερη απάντηση στα “παπαγαλάκια” της “ξαναζεσταμένης σούπας” του παρελθόντος, το πιό αξιόπιστο “γκαλοπ”, ήταν η μεγαλύτερη μέχρι τα τώρα, σ’ αυτόν τον προεκλογικό αγώνα, κοσμοσυρροή ανθρώπων, κι αυτή ήταν στο πλευρό μας!» σημειώνει σε δήλωσή της υποψήφια Δήμαρχος Αρταίων, επικεφαλής Δημοτικής Αναγέννησης, Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια,κ. Ταπραντζή.

Η προεκλογική συγκέντρωση της που πραγματοποιήθηκε στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα του Σκουφά, δείχνει και τις μελλοντικές εξελίξεις, όπως έλεγαν με ενθουσιασμό φίλοι και συνεργάτες και πολλοί Αρτινοί που κατέκλυσαν την αίθουσα ΣΚΟΥΦΑ.
Στην ομιλία της η κα Ταπραντζή σημείωσε τα εξής:

φίλες και φίλοι,
συνδημότες και συνδημότισσες,
πιστοί στην δέσμευσή μας πως θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας για να αναδείξουμε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, κάθε σπιθαμή του, είμαστε σήμερα εδώ, οι μοναδικοί που δώσαμε την σημασία που άξιζε σε κάθε ακριτιά του τόπου μας, μετά την Ροδαυγή και την Κορωνησία, εδώ στο κέντρο της Πόλης, για να παρουσιάσουμε το τρίτο και τελευταίο κομμάτι του προγράμματός μας.
Νοιώθουμε περήφανοι, όπως έχουμε ξαναπεί, να θεωρούμε αυτό το πρόγραμμα πραγματικά αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς των επιτροπών μας, που αφουγκραζόμενοι την ευρύτερη κοινωνία, και με την δική μου επιστασία, σαν επικεφαλής της “Δημοτικής Αναγέννησης” και σαν υποψήφια Δήμαρχος, παρουσιάζουμε και σήμερα εδώ.
Το ‘χουμε ξαναπεί, πως νοιώθουμε τυχεροί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε μια περιοχή, που ευλογήθηκε από την φύση, μα τα τελευταία χρόνια βάλτωσε σε στασιμότητα.

Στο δικό μας όραμα για τον Δήμο, δεν υπάρχουν γειτονιές πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Δεν υπάρχει η βιτρίνα και οι πίσω αυλές της πόλης και του Δήμου. Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με διαφορετικά δικαιώματα στην πρόσβαση, στον πολιτισμό, στις κοινωνικές υπηρεσίες, στα σχολεία, στον αθλητισμό…
θέλουμε έναν Δήμο που θα προσφέρει περισσότερα στους Ανθρώπους του. Ο Δήμαρχος οφείλει να στέκεται στο πλευρό των Ανθρώπων για τα δικαιώματά τους…

Έτσι, φτάσαμε και εδώ,
να κλείνουμε την επικοινωνία μαζί σας για το πρόγραμμά μας και να παρουσιάζουμε τους υποψήφιούς μας. Στο ψηφοδέλτιό μας συμμετέχουν άνθρωποι που ζούν και εργάζονται στον Δήμο μας, στον δήμο της Άρτας από όλους τους κοινωνικούς χώρους και τα κινήματα της πόλης, που ξέρουν τα προβλήματα και τις ανάγκες της, δίνοντας το δικό τους χρώμα από την αρχή.
σήμερα εδώ, ανάμεσα σε γνώριμα και αγαπημένα πρόσωπα, νοιώθω ότι κάνουμε μια μικρή στάση, σ’ένα μεγάλο περίπατο…
γιατί δεν είμαστε τουρίστες της πόλης, ευκαιριακοί επισκέπτες, πλανόδιοι της πολιτικής φιλοδοξίας και διαφημιστικά προϊόντα. Είμαστε οι Άνθρωποι αυτού του Δήμου, είμαστε οι Άνθρωποι αυτής της πόλης…γιατί ο Δήμος μας ανήκει στις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους, στους νέους γονείς, στους συνταξιούχους, στα παιδιά, στους ανθρώπους με αμαξίδια, σε όλους όσους ζουν και εργάζονται εδώ…

Σήμερα δεν θα μιλήσω εγώ γι αυτούς, θα μιλήσουν αυτοί…
εμείς, εσείς, όλοι μαζί, πάμε για την επόμενη στάση του τραίνου της αυτοδιοικητικής μας πορείας, είμαστε στον δεύτερο γύρο των εκλογών, και μετά για την μεγάλη στάση…
την τελική ΝΙΚΗ!
Και στο τελικό κλείσιμο της ομιλίας της η κ. Ταπραντζή καταχειροκροτούμενη είπε:

«αγαπητές φίλες και φίλοι,
σήμερα εδώ, κλείσαμε μια πορεία συνδιαμόρφωσης του πρώτου μεγάλου έργου που δημιουργήσαμε…του προγράμματός μας. Κι αυτό βέβαια είναι το μεγαλύτερο καλημέρα με την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας στο Δήμο Αρταίων!
Ακόμη, παρουσιάσαμε την Ανθρώπινη ταυτότητα της παράταξής μας, το ψηφοδέλτιό μας. Ήταν μια άοκνη προσπάθεια, κυρίως δική μου, με την βοήθεια όλων σας, πολύμηνη προσπάθεια, μα όμορφη, γιατί είχε να κάνει με Ανθρώπους, τωρινούς και αυριανούς συνεργάτες. Σας κοίταξα όλους στα μάτια, είπαμε κουβέντες αληθινές, μέσα απ’την ψυχή μας. Νομίζω, και δεν είναι καθόλου εγωιστικό, πως φτιάξαμε την καλύτερη ομάδα, με διαφορά!

Συναγωνιστές μου, συνεργάτες, φίλοι και φίλες,
μένουν λίγες μόνο μέρες μέχρι την τελική κρίση του λαού μας…
στις μέρες που μένουν, σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο,
εμπρός για την μεγάλη ΝΙΚΗ!

στην Άρτα της ζωής μας θα είμαστε όλοι εκεί!»

Προτεινόμενα για εσάς