Τουριστική προβολή της ‘Άρτας

Στο Δημαρχείο τα μέλη της επιτροπής τουριστικής προβολής

Τα μέλη της Επιτροπής τουριστικής προβολής του Δήμου Αρταίων, αλλά και φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού στο Δημαρχείο και συγκεκριμένα, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, Δημήτρης Χουλιάρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Διασκέδασης και Εστίασης Άρτας Γιώργος Γκανιάτσας, η Πρόεδρος των Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Άρτας «Ο ΑΡΑΧΘΟΣ» Γεωργία Πατέντα, ο ιδιοκτήτης ταξιδιωτικού Γραφείου κ. Μούτσιος, εκ μέρους του Επιμελητηρίου Άρτας υπεύθυνος για θέματα τουριστικής προβολής, κ Κοσσυβάκης, εκπρόσωπος της Μητρόπολης Άρτης, ο δικηγόρος, γραφολόγος Θεοχάρης Βαδιβούλης ο εκπρόσωπος εταιρείας ενοικιαζόμενων αυτοκίνητων κ. Παππάς, ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Ντίνος Χαραλάμπους και εκπρόσωπος του ξενοδοχείου της Άρτας, Κρόνος κ. Καλιαρντάς, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προτάσεις του εξειδικευμένου γραφείου συμβούλων που «προσέλαβε» ο Δήμος για τον σκοπό αυτό.

Παρόντες ο Δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Μιχάλης Κοτσαρίνης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Παντελής Κωλέτσος και ο Πρόεδρος του ΚΚΜΠΑΠ Γιώργος Πανέτας.
Κατά την παρουσίαση, οι σύμβουλοι αναφέρθηκαν στον σχεδιασμό που υπάρχει για το 2023, εστιάζοντας σ’ ένα νέο περιεχόμενο, μια νέα προσέγγιση που δεν θα αφήνει απ’ έξω κανένα από τα συγκριτικά – υλικά και άυλα- πλεονεκτήματα της περιοχής.
Κοινή ήταν η πεποίθηση, ότι η τουριστική ανάπτυξη της Άρτας δεν είναι μονοθεματική υπόθεση ή υπόθεση ενός φορέα, αλλά απαιτείται συστράτευση από πολλούς.