ΤΟ PANOS TEAM ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Στο πανελλήνιο κύπελλο kick boxing Acropolis συμμετείχε το PANOS TEAM την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Παγκρατίου ΜΕΤΣ που έγινε υπό την αιγίδα της ΠΟΚ (πανελλήνια Ομοσπονδία Kick Boxing).Ο σύλλογος συμμετείχε με 2 αθλήτριες κατακτώντας 2 μετάλλια υπό τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου μας Πάνου Μίλτου.
Οι αθλήτριες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν εξαιρετικές εμφανίσεις ύστερα από αρκετούς και δύσκολους αγώνες όπου το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και κατάφεραν να κατακτήσουν τις εξής θέσεις:
1)Αναστασοπούλου Αναστασία 2η θέση ασημένιο μετάλλιο
2)Ζήση Νεκταρία 3η θέση χάλκινο μετάλλιο.
Ο Α.Σ ΘΗΣΕΑΣ ΑΡΤΑΣ (PANOS TEAM) είναι ο μοναδικός σύλλογος τις περιοχής όπου συμμετείχε σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν πολλοί σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και πολλοί αθλητές τις εθνικής ομάδας KICKBOXING.
Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές και τους γονείς για την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο αλλά και τους προπονητές για την άριστη δουλειά που κάνουνε.
(Τα γραφεία του συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα *πίσω από τα γραφεία του ΙΚΑ.) #panosteam

Αίτημα από τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη
Επανεκτίμηση των ζημιών στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών Άρτα
Επανεκτίμηση των ζημιών που προκλήθηκαν από τον παγετό στις καλλιέργειες εσπεριδοειδών της Άρτας, ζητά με έγγραφό του (αρ.πρωτ. 70144/587/13-5-2019), από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τον ΕΛΓΑ, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.
Συγκεκριμένα στο έγγραφό του επισημαίνει τα εξής:
«Σύμφωνα με τις πρόσφατες κοινοποιήσεις των πορισμάτων του ΕΛΓΑ που αφορούν τις εκτιμήσεις ζημιάς από τους φετινούς παγετούς που έπληξαν τις καλλιέργειες κυρίως εσπεριδοειδών, διαπιστώθηκαν από τους εκτιμητές του Οργανισμού χαμηλές έως μηδενικές ζημιές στο μεγαλύτερο μέρος του κάμπου.
Με βάση το γεγονός, ότι το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής, παρέμεινε αδιάθετο λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν την παραγωγή, οι καλλιεργητές εκφράζουν την έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκειά τους μετά την παραλαβή των πορισμάτων εκτίμησης.
Για μια ακόμα φορά παρατηρείται η συρρίκνωση του αγροτικού τους εισοδήματος, χωρίς υπαιτιότητα δική τους και η συνεχόμενη απογοήτευσή τους από τη συμπεριφορά του ΕΛΓΑ, ο οποίος στηρίζεται από τις εισφορές των ίδιων των αγροτών.
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, εκτιμούμε πως πρέπει να επανεξεταστεί το ζήτημα και να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποζημίωση των γενομένων ζημιών».

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Κτήμα Γκλίναβος
To Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, το οινοποιείο μας στη Ζίτσα Ιωαννίνων, ανοίγει τις πόρτες του για όλους τους οινόφιλους με πολλές εκπλήξεις! Οι «Ανοιχτές Πόρτες» πραγματοποιούνται στα οινοποιεία-μέλη των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»!
Όλοι οι φίλοι του κρασιού που θα επισκεφθούν το οινοποιείο θα έχουν την δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους του Κτήματος, στα μέρη όπου γίνεται η οινοποίηση, η παλαίωση και εμφιάλωση των κρασιών μας, να δοκιμάσουν μερικές από τις πολυβραβευμένες ετικέτες του Κτήματος, να ενημερωθούν για την παραγωγή κρασιών με την Παραδοσιακή Μέθοδο της Καμπανίας, όπως, η ετικέτα «Lefteris Glinavos», προς τιμήν του ιδρυτή του οινοποιείου, κου Λευτέρη Γκλίναβου και φυσικά να γευτούν τα υπέροχα ηπειρώτικα εδέσματα, όπου θα συνοδεύουν τα κρασιά του οινοποιείου μας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/05/2019
• 11:00 – 19:00 Γευσιγνωσία κρασιών με τη συνοδεία ηπειρωτικής γραβιέρας & ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/05/2019
• 11:00 – 19:00 Γευσιγνωσία κρασιών & ξενάγηση στους χώρους του Οινοποιείου
• 11:00 – 17:00 Παρασκευή cocktail από τον bartender Γιώργο Χατζή με βάση τα κρασιά και τα αποστάγματα του Κτήματος σε συνδυασμό με ηπειρωτικά βότανα
• 13:00 – 16:00 Γευστικά εδέσματα από αναγνωρισμένους Ηπειρώτες μάγειρες, μέλη της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος
• 13:00 – 16:00 Ζωντανή μουσική με τους Νίκο Παπαδιώτη (φωνή) και Ανδρέα Κάσσο (πλήκτρα)
• 12:00 – 16:00 Παιδικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και κυνήγι θησαυρού
*Bring Your Own Bottle ή αλλιώς… φέρτε το κρασί σας από το οινοποιείο. Αγοράστε το κρασί σας από το οινοποιείο και συνοδεύστε το γεύμα σας στα παρακάτω εστιατόρια-ταβέρνες της περιοχής: Καφέ Μοναστήρι (Ζίτσα) τηλ. 6937435092, Ξενοδοχείο Αγνάντι (Ζίτσα), τηλ. 2658022090, Ο Νερόμυλος του Αχιλλέα (Λίθινο) τηλ. 6936509452 (απαραίτητη προϋπόθεση είναι η επίδειξη της απόδειξης αγοράς του κρασιού)
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους! Σας περιμένουμε!

Προτεινόμενα για εσάς