ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ "WORKSHOP" ΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ

Το διήμερο φωτογραφικό Workshop έχει ως στόχο την φωτογράφιση στην ευρύτερη περιοχή των Θεοδωριάνων και της κοιλάδας του Αχελώου φτάνοντας έως και την ράχη Περδικόβρυση στα 1.500m υψόμετρο…

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το διήμερο φωτογραφικό workshop τοπίου στα Τζουμέρκα απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, λάτρεις της φύσης, που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία της φωτογράφισης τοπίου σε έναν προορισμό μοναδικής ομορφιάς. Κατά την διάρκεια του διημέρου οι συμμετέχοντες θα μάθουν αλλά θα δουν στην πράξη βασικές τεχνικές φωτογράφισης τοπίου, θα ενημερωθούν για τον προγραμματισμό, την προετοιμασία και τη σωστή επιλογή φωτογραφικού εξοπλισμού.

Overview
Ημερομηνία διεξαγωγής: 19-21 Απριλίου 2019
Τοποθεσία: Θεοδώριανα, Κοιλάδα Αχελώου -Νότια Τζουμέρκα (Αθαμανικά όρη)
Αριθμός συμμετοχών: 7-15 άτομα
Σημείο συνάντησης: Καταφύγιο Θεοδωριάνων
Κόστος: €180 / άτομο

Αναλυτικό πρόγραμμα
Παρασκευή 19 Απριλίου
– 18:00: Άφιξη στο καταφύγιο Θεοδωριάνων στα 900μ. υψόμετρο όπου θα ακολουθήσει φαγητό, ενημέρωση, προετοιμασία εξοπλισμού και προγραμματισμός για την επόμενη μέρα.

Σάββατο 20 Απριλίου
– 08:30: Πρωινό
– 09:15: Αναχώρηση από το καταφύγιο και πεζοπορική διαδρομή 30′ λεπτών προς τους δίδυμους καταρράκτες ”Σούδα” ύψους 25 μέτρων. Αφού ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση στο σημείο, ακολουθεί οδική μετακίνηση 20΄ λεπτών για την δεύτερη τοποθεσία, την ράχη Περδικόβρυση και 20′ λεπτη ήπια ανάβαση ώστε να βρεθούμε στην προσιτή κορυφογραμμή στα 1500+ υψόμετρο.
– 18:00: Επιστροφή στο καταφύγιο. Αξιολόγηση του φωτογραφικού υλικού της ημέρας, χρήσιμες πληροφορίες και τεχνικές τόσο για την φωτογράφιση τοπίου αλλά και για την νυχτερινή φωτογράφιση που θα ακολουθήσει.
– 21:00 Δείπνο/ Ελεύθερος χρόνος
– 23:00 – 01:00: Προαιρετική νυχτερινή φωτογράφιση

Κυριακή 21 Απριλίου
– 08:30: Πρωινό
– 09:15: Αναχώρηση από το καταφύγιο και οδική 40΄λεπτη μετακίνηση για τις όχθες του Αχελώου ποταμού και την κρεμαστή γέφυρα της Γλύστρας για φωτογράφιση. Στη συνέχεια ακολουθεί 20΄λεπτη οδική μετακίνηση για την θέση ”Πύργος” όπου θα αφιερώσουμε αρκετό χρόνο στη φωτογράφιση του εκπληκτικού τοπίου.
– 14:00: Μετά την ολοκλήρωση του workshop αναχωρούμε για το Αθαμάνιο όπου θα κάνουμε στάση για γεύμα.
– 16:00 Αναχώρηση από την περιοχή.

Περιλαμβάνει:
Φωτογραφικό Workshop.
2 διανυκτερεύσεις με διαμονή, πρωινό & γεύμα.
Συνοδός βουνού.
Δεν συμπεριλαμβάνονται:
Υπόλοιπα γεύματα / ποτά
Προσωπικά έξοδα
Οτιδήποτε δεν ορίζεται ρητά στις καλύψεις του workshop
Οι μετακινήσεις από και προς την περιοχή
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις
E: [email protected]
T: +30 6974483143

Προτεινόμενα για εσάς