Χρυσά αστέρια για 5 προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στα SuperiorTasteAwards

Πέντε νέες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο απέσπασε και τη φετινή χρονιά η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ στο πλαίσιο του διαγωνισμού SuperiorTasteAwards2021του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης, του κορυφαίου ανεξάρτητου οργανισμού για την προώθηση και αναγνώριση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης.
Με γνώμονα την άριστη ποιότητα και την εξαιρετική πρώτη ύλη, η οποία βασίζεται στο 100% ελληνικό γάλα, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ ξεχώρισε για ακόμα μία χρονιά, λαμβάνοντας για τα προϊόντα τηςτην ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών, καθώς την αντίστοιχα υψηλή διάκριση των δύο χρυσών αστεριών.

Αναλυτικότερα, και ύστερα από την αξιολόγηση της κριτικής επιτροπής, τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ που έλαβαν την ύψιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών είναι το αγαπημένο Στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ με 2% λιπαρά, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, πρωτεΐνες γάλακτος και καλλιέργεια γιαουρτιού, καθώς και η παγκόσμια αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη Φέτα Π.Ο.Π. ΔΩΔΩΝΗ.
Με δύο χρυσά αστέρια βραβεύτηκαν η Βαρελίσια Φέτα ΔΩΔΩΝΗ Π.Ο.Π 4μηνης ωρίμανσης η οποία βασίζεται στην παραδοσιακή μέθοδο παραγωγήςσε δρύινα ξύλινα βαρέλια, το στραγγιστό γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη και το τυρί ΔΩΔΩΝΗ ελαφρύ με λιγότερα λιπαρά, το οποίο παράγεται από φρέσκο, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο 100% ελληνικό γάλα.
Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ, δήλωσε σχετικά: «Κάθε διάκριση είναι μια μικρή γιορτή και μας τιμά ιδιαιτέρα το γεγονός ότι τα προϊόντα μας συνεχίζουν να κερδίζουν διεθνείς διακρίσεις, τόσο υψηλού και αναγνωρισμένου κύρους.»
Τα βραβεία Superior Taste Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας – iTQi, το οποίο αποτελεί παγκόσμιο ηγέτηστην αξιολόγηση και πιστοποίηση καταναλωτικών τροφίμων και ποτών.

Προτεινόμενα για εσάς