Όλγα Γεροβασίλη: ανασυντασσόμαστε, αλλάζουμε δυναμικά

Σε ανάρτησή της η εκ νέου βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, σημείωσε: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, ξεχωριστά την καθεμιά και τον καθένα σας, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Είναι ιδιαίτερα μεγάλη τιμή για εμένα.
Μου δίνετε τη δύναμη και τη δυνατότητα να συνεχίσω την προσπάθεια, από τα βουλευτικά έδρανα, για να ανεβάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται το Νομό μας.
Από σήμερα, μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανασυντασσόμαστε, αλλάζουμε δυναμικά, δυναμώνουμε τον #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ και προχωράμε.
Αισιόδοξα και αποφασιστικά.
Για να μπορέσουμε να κάνουμε καλύτερο το σήμερα και το αύριο όλων μας, στην #Άρτα και σε ολόκληρη τη χώρα».

ΔΕΕΠ Άρτας της Ν.Δ.
Νικηφόρο και ξεκάθαρο ήταν το αποτέλεσμα της κάλπης της 21ης Μαΐου 2023.
Το μήνυμα ήταν σαφές και οι πολίτες της χώρας έδωσαν την «έγκριση» στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να κυβερνήσει εκ νέου, αυτοδύναμα και δυνατά.
Το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία ήταν πιο μεγάλο από εκείνο του 2019 και το βλέμμα μας είναι πλέον στραμμένο στις επόμενες εκλογές προκειμένου η Νέα Δημοκρατία να αναδειχθεί Κυβέρνηση με ισχυρή αυτοδυναμία, μια Κυβέρνηση που θα προωθήσει όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας, όπως αυτές παρουσιάστηκαν στο προεκλογικό μας πρόγραμμα
Η ΔΕΕΠ Άρτας, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τα μέλη της, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜΤΟ του Νομού Άρτας και την ΟΝΝΕΔ Άρτας για την άψογη συνεργασία που υπήρξε σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και την στρατηγική που αναπτύχθηκε μεταξύ των προκειμένου να επιφέρουμε αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα στο Νομό μας.
Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να συγχαρούμε τον Βουλευτή Γεώργιο Στύλιο για την επανεκλογή του, καθώς και όλους τους Υποψήφιους Βουλευτές που τίμησαν με τη παρουσία τους το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Άρτας, για το ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα.

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου
Την Τρίτη 30 Μαϊου και ώρα 14.00 θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης: «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2022 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ».
Προμήθεια Εξοπλισμού 
Τη σύμφωνη γνώμη της για τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και την προκήρυξη δύο έργων προμήθειας εξοπλισμού Πράσινων Σημείων διατυπώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ήπειρος».
Ειδικότερα, πρόκειται για τα έργα:
-«Προμήθεια εξοπλισμού Πράσινου Σημείου Ζηρού» της πράξης «Κατασκευή Πράσινου Σημείου Δήμου Ζηρού», με προϋπολογισμό 264.058 ευρώ.
-«Εξοπλισμός Πράσινου Σημείου Δήμου Πάργας», της πράξης «Πράσινο Σημείο Δήμου Πάργας» με προϋπολογισμό 283.898 ευρώ.

Δήμος Ιωαννιτών
Επιμόρφωση στα σχολεία για την διαχείριση της πολιτισμικής ετερότητας
Το Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του ΟΚΠΑΠΑ, σε συνεργασία με το πρόγραμμα «Υποστηρικτικές παρεμβάσεις σε κοινότητες Ρομά για την ενίσχυση της πρόσβασης και μείωση της εγκατάλειψης της εκπαίδευσης από παιδιά και εφήβους» του ΕΚΠΑ και το Εργαστήριο Μελετών Απόδημου Ελληνισμού και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ολοκλήρωσαν την ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του 1ου ΔΣ Περάματος σε θέματα διαχείρισης της πολιτισμικής ετερότητας στο σχολικό πλαίσιο.
Στόχος της επιμόρφωσης ήταν η υποστήριξη, ενίσχυση και ανατροφοδότηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα μαθητών με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο δίνοντας έμφαση στη διαχείριση των ανισοτήτων και διακρίσεων στην εκπαίδευση.
Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί θερμά τον κ. Θεμιστοκλή Γκόγκα Αναπληρωτή Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και την κ. Αναστασία Γκότοβου Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για την πολύτιμη συμβολή τους στην υλοποίηση της επιμόρφωσης.