Όλγα Γεροβασίλη: ο κύριος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να αποδράσει

« Φόβος και τοξικότητα η ατζέντα της μεγάλης απόδρασης Μητσοτάκη» σημείωσε σε παρέμβαση της η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής Άρτας και Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, «στο Κόκκινο» και στους Β. Κεχαγιά & Ν. Σβέρκο.
«Πιστεύω πως ο κύριος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να αποδράσει. Το κύμα της ακρίβειας το οποίο χτύπα ήδη τα λαϊκά και τα μεσαία στρώματα φέρνει τεράστια δυσαρέσκεια που καταγράφεται ήδη στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων σε ποσοστά άνω του 70%. Δεν είναι τυχαία φαινόμενα η ενεργοποίηση όλου του μηχανισμού τους, ούτε οι συναντήσεις υπουργών σε σπίτια, ούτε φυσικά οι στοχευμένες μαζικές περιοδείες σε μέρη με ισχυρή πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως π.χ. στην περιοχή μου την Άρτα όπου την επόμενη εβδομάδα την ίδια μέρα θα παρευρίσκονται ταυτόχρονα έξι στελέχη της ΝΔ.

ο Νομός Άρτας είχε παραμείνει πλειοψηφούν κόμμα με 40 % ο ΣΥΡΙΖΑ και στις τελευταίες εκλογές. Άρα το στοίχημά τους είναι αυτές οι περιοχές να ξαναγίνουν μπλε, όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι. Ζούμε λοιπόν σε μία προεκλογική περίοδο ήδη, με αυτά τα χαρακτηριστικά και τις μηχανές του κυβερνητικού κόμματος στο φουλ» σημείωσε η κ. Γεροβασίλη.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας. Η πανδημία μας εμπόδισε για ένα μεγάλο διάστημα να μιλάμε αδιαμεσολάβητα με την κοινωνία και να προχωρήσουμε με τις εσωκομματικές διαδικασίες και το Συνέδριο. Ωστόσο, τώρα πλέον το σκηνικό άλλαξε, το κόμμα διευρύνεται συνεχώς, υπάρχει ζωντανός διάλογος με τους πολίτες, ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες μας και με τη δουλειά της κοινοβουλευτικής ομάδας, με τις 5+1 δεσμεύσεις μας αποτυπωμένες, το προγραμματικό μας πλαίσιο να βρίσκεται στο στάδιο της εξειδίκευσης, είμαστε απολύτως έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες της διακυβέρνησης» τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη.